reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tatinko mam juz troche stresa :) ale sie ciesze ze to juz jutro. Lila moja to juz najchetniej w poludnie poszla by spac aby szybciej czas minal , tak sie nie moze doczekac :) jeszcze pare drobiazgow zostalo spakowac i gotowi do drogi :)

reklama
Co Wiki wstawila? U mnie nie widać, kurde net mi nawala :/

Madziu czemu ziemniak??? nie mogę się przekonać do zup :-/

Tatinko dziś dzień czekolady :-) u mnie cisza.

Dzwoneczku ostrożnie wracajcie.

Wiki! napisz koniecznie co i jak! a kwiaty od niego? czy tylko ta ofertowka?

dzwoneczku hi hi musisz być podekscytowana. .. a mała to już w ogóle :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

ROZWODU NIE BĘDZIE!! Dawno tak się nie pokłóciliśmy bo to była w sumie kłótnia bez krzyków itd. Ja mu powiedziałam że ma nie wracać, on mi że mam nie pisać i nie dzwonić i każde z nas się tego trzymało. Deeebile dwa, mój mąż nie wrócił na noc, strasznie się martwiłam o niego ale trzymałam się tego że się nie odezwę, bez sensu. Okazało się że spał u mojego brata. Rano mu coś napisałam przed pracą, miałam być do 14.30 a zostałam dwie godz dłużej i mu nawet nie powiedziałam. Przypadkiem spotkaliśmy się na parkingu, jak weszłam do mieszkania w salonie na stole stał wazon z kwiatkami i kartką. Całe mieszkanie było posprzątane od kuchni po dywany i podłogi. No szok... Później zjedliśmy, pogadaliśmy i już się nie rozchodzimy, nawet tą jedną noc strasznie tęskniłam, i ta świadomość że nie wiedziałam co się nim dzieje. Jak pojechał to zrobiłam mu ciacho z napisem "kocham Cię" A jak chciał mi pokazać że radio już działa i jak włączył to takie piosenki w klimacie leciały... Oboje jesteśmy zmęczeni, nerwowi i to tak jakoś wyszło. Już poważnie myślałam że się rozejdziemy i będzie spokój ale nie oddam go nikomu :)

A jeszcze rozbawił mnie fakt że na tych zakupach co się pokłóciliśmy, kupiliśmy taką koszulkę. Byłam zła a ten obrazek mnie rozwalił :p

Załączniki

• IMG_20160410_173610235.jpg
    IMG_20160410_173610235.jpg
    489,6 KB · Wyświetleń: 56
Wiki super ze sie dogadaliscie,ale wiedzialam ze tak bedzie. Ile razy my juz sie tak klucilismy ze myslalam ze juz koniec ale po burzy zawsze wychodzi sloneczko. U nas w wakacje bedzie juz 9 lat po slubie a 12 jestesmy razem i teraz juz nie wyobrazam siebie z kim innym. A wy ile jestescie po slubie ?

reklama
Dziewczyny nadrabiam zaległości
U mnie też pogoda kiepska, zimno i ponuro.
Życiowa super że w sądzie pozytywnie zakończyła się wasza sprawa.
Dzwoneczku życzę ustania mdłości i spokojnego powrotu.
Tatinka fantastycznie że beta ładnie przyrasta, już niedługo wskoczysz na dól tabelki jako oficjalna ciężarówka:)
Czarna Madzia trzymam kciuki za ten cykl:) Dobrze że spokojnie do tego podchodzisz.
Aga ja się martwie o ciebie, daj znać jak się czujesz. Aż mnie zmroziło jak napisałaś o tym bólu.
Ania H to fantastycznie że trafiłaś na taką kompetentną lekarkę. To teraz działajcie i atakujcie ten pęcherzyk:)

Do góry