reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Aha brakuje nam jeszcze violki bo ona sciągla aplikacje ale nie mogła konta założyć , No i Alinki , jeszcze pamietam jak była ania2 i dzwoneczek ale już z tydzień ich na Kafe nie było

Ja niestety od początku nie oglądałam Przyjaciółek,tylko co jakiś czas odcinki.Może w necie poszukam to sobie obejrzę sezony :)

Minka musisz iść w ustawienia i tam masz ile postów na jednej stronie , ja dałam 30, a może być 10-,20,30,40 .
Ja mam na imię Olka i Magda na drugie , mama chciała Magdalenę a tata Aleksandrę i tak mówią rożnie teraz :-) [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do góry