reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej dzień dobry :) mnie się infekcja raz przytrafiła i używałam wtedy clotrimazolum. Omoglo dość szybko :) a słyszałam, że tantum rosa działa ładnie. Ja jeszcze nie don końca obudzona a już głodna :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
Ja wyjątkowo nie jestem głodna. Wczoraj wieczorem było rozpoczęcie sezonu grillowego :) Pierwszy raz od dwóch dni zjadłam coś innego niż jogurcik. Dziś mam na 10 do pracy i jeszcze leże w łóżku.

Czarna Madzia juz cicho! Ja dopiero w sobotę coś będę tego tego :D

Wraaaa!

Już się doczekać nie mogę aż mąż wróci, wczul się chłopak w te prezenty i łazi i szuka bez sensu. Mówi ze.nie kupi nic co można w pl kupić. To co kurde kupi heheh

Co do wesołego miasteczka to ja nigdy nie byłam! Jak Igi podrosnie to będę nadrabiać pewnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku, wylladowalas? Jestes na miejscu i idziesz dzis do lekarzaa?

Dorcia, stomatolog to fataaalna sprawa.. czekam na naasze testowanie, Ty, Wiki i ja mamy te same praktycznie terminy. Ol ol ol!

Zyciowwa, Wesole Miasteczko to i mnie cieszy jak dziiecko, wiec do dopiero Marysiaaa! Ps.we Wladyslawowie bylyscie laski w lunaparku? Polecam!

India, wiesz juz ggdzie Radziu idzie?

CzarnaMadziuuuu, nawet nie wiesz ile nadziei i radosci wnioslas mi ra informacja! Nie twierdze od razu, ze i tak bedzie u mnie, ale to cieszy. Bardzo cieszy!

KasiuMarysiu, a ofladasz tez Hells i TopChefa? Bo widze ze tez lubisz te kulinaarne programiki ;D

Caluuje i Glaaszcze wszystkie;***

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziolszki, pytanko mam male! Moze glupie bedzie. Na pewno. Ale... sluchaaajcie,czy ilosc spermy jest wazna, czy tylko jakosc? Bo z M.jest tak, ze z jakoscia nie ma problemu, bo kiedys byl badany, moze kiedys warto ppwtprzyc, ale wwszystko bylo w jak najlepszym porzadku. Niemniej jesli chodzi o ilosc nasienia.. to czasem ma tak, obojetnie czy po absyynencji czy czestych stosunkaach, ze ma mala ilosc nasienia. Zawsze twierdzilam, ze kropla wystarczy jak ma sie zajsc, ale on ostatnio zaczal przezywac, ze moze to jego wiina. Bo mowiac kolokwialnie - jak czasem strzeli to o Boze, strumienniem, a niejednokrotnie jest tego po prostu malo, niezaleznie od czasu, podniecenia i orgazmu. I wole Was zapytaac ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry