reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
zyciowa zasdroszcze:)kocham wesole miasteczka:):)

a ja jestem strasznie ciekawa czy dzwoneczek dolecial!!
mielismy gosci i jestem padnieta!!normalnie wyszli ja myk tymka umylam nakarmilam i do spania..on jeszcze mial jedno oko otwarte a ja siup myc i w pizame..leze juz czytam was i ide spac!!
brzuch mnie boli:/

mala mi!widzialam na snapie ze obronilas prace:)ja ci serdecznie gratuluje!

dora zycze ci spokojnej nocy oby zab dal ci swiety spokoj!i ciesze sie ze maz bedzie czesto w domu:)to i u was sie uda niedlugo:)

kasia!sliczny maly brzuszek:)
mamakulka ty wiec do lozka marsz!odpoczywac!!

dobranoc dziewczynki!staraczka zycze powodzenia;)brzuszkowym mowie spokojnej nocki:)

Mała Mi nie sadziłam że, z ta alergia to aż tak może być. Wychodzi na to, że twój mąż też musi dietę stosować.
Z przeciwciałami faktycznie najgorsze zastawienie wam się trafiło. Jednak skoro lekarze wiedza to na pewno jakoś zareagują w odpowiednim momencie.
Mi gin zalecił na infekcje brać profilaktycznie provag, lub trivagin i co jakiś czas invag dopochwowo. Któraś dziewczyna też je polecała. Dzwoneczek chyba, albo Nadziejka. Tylko nie wiem czy w przypadku alergii to takie samo postępowanie.

reklama
Do góry