reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu doskonale zdaje sobie sprawe z tego, ze po pewnym czasie to juz obojetne jaka plec, byle by bylo :)
Wg mnie nie powinno sie porownywac kogos kto lata walczy o dziecko a kogos kto wlasnie zaczal. To dwie bardzo rozne sytuacje.
Siedzie tutaj juz jakis czas i znam historie i walke wielu dziewczyn. I na ich miejscu tez bym miala gdzies plec. Ja na razie jestem na samiutkim poczatku staran i mam male marzenie o dizewczynce i jesli moge temu marzeniu troszke pomoc aby sie spelnilo to czemu tego nie robic :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jak byłaś z Nami na kakako to nie starałaś się ?

reklama
Mamakulka moze jestem drażliwa masz racje...
Ale wkurza mnie jak ktos na siłę próbuje mnie do czegoś przekonać.
A już na pewno nigdy nie zrozumiem wybierania sobie płci....
Kurde ja jak starałam sie o pierwsze dziecko nawet mi przez myśl nie przeszło czy chce chłopca czy dziewczynkę...
Zrozumieją mnie pewnie osoby które długo starały się o dziecko.
Paraplu pewnie by mnie zrozumiała gdyby jej starania przekraczały 1.5 roku czego Ci oczywiście nie życze.

A jestem wybuchowa jeśli chodzi o ludzką głupotę, zarozumiałość, pychę czy brak pokory do życia....
Być może po prostu się nie nadaje na forum bo pisze to co myśle i czuje. Nie kreuje się na kogoś kim nie jestem.

Ja nie rozumiem wielu rzeczy ale to nie powod by krytykowac osobe majaca inne poglady i marzenia.
Moim marzeniem jest pierwsza dziewczynka a Ty piszesz jakby takie marzenie bylo czyms zlym.
Marzenia sa po to by je spelniac. Te co maja problemy z zajciem w ciaze marza po prostu o 2 kreskach - to cos zlego?
Jesli nie to czemu to, ze ja marze o dziewczynce nie starajac sie nigdy wczesniej o dziecko ma byc czyms zlym?

A ktos moze w podobnej sytuacji jak ja ;) z checia poslucham jak to wszystko przebiega i czego sie spodziewac bo z clo to pierwszy raz startuje:-/ troche mnie to przeraza ale czego sie nierobi ...

Co do waszego tematu ;) obojetnie co czy chlopiec czy dziewczynka ;) moga byc nawet 2w1 ;)

Mnie nie bolą na szczęście :D tylko biodra.

Mój właśnie teraz zaczyna aktywniej dawać znać , może Milusia się obróciła do kręgosłupa dlatego mniej czuć i Cię boli ;) mała wredotka :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No to witam serdecznie :) kiedy termin @? Teraz u nas będzie trochę testowania wiec możesz wpasujesz w klimat i razem z naszymi kochanym babeczkami wkleić test dwie kreski :) o pierwszą ciążę długo się staralas?

Dzis cd1 wiec jeszcze troche haha mam narazie do testowania owulacyjne haha ;) bede wklejac ;) a wy dziewuszki kiedy testujecie

Ja nie rozumiem wielu rzeczy ale to nie powod by krytykowac osobe majaca inne poglady i marzenia.
Moim marzeniem jest pierwsza dziewczynka a Ty piszesz jakby takie marzenie bylo czyms zlym.
Marzenia sa po to by je spelniac. Te co maja problemy z zajciem w ciaze marza po prostu o 2 kreskach - to cos zlego?
Jesli nie to czemu to, ze ja marze o dziewczynce nie starajac sie nigdy wczesniej o dziecko ma byc czyms zlym?

A gdzie ja Ciebie skrytykowałam?
Napisałam tylko ze nie podoba mi sie co do mnie napisałaś i że mnie nie zrozumiesz.

A jak byłaś z Nami na kakako to nie starałaś się ?

Nie doszlo do staran bo moi rodzice trafili do szpitala, mam wyszla po 2 tygodniach a tata zmarl. Byly powiedzial, ze kogos poznal i sobie poszedl w sina dal. Potem mama miala wypadek, operacje a ja wyladowalam u psychiatry z lekami na depresje.
No i tak wyszlo, ze nie wyszlo :/

Aj dajcie spokój dziewczyny , ostanie pierdoly znowu wojnę robić...

Kamila zaraz znajdę tabelkę dziewczyn staraczek u tych co już zaszły i zobaczysz daty i wpisz się kochana.

reklama
Czarna Madzia teraz wlasnei szalała po clo I czekamy na jej pozytywny test bo dziewczyna normalnie chyba codziennie łóżko atakowala.
Życiowa zaszła chyba po clo od razu :)

Paraplu współczuję sytuacji. Może akurat wyjdzie laska mała :)

Do góry