reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dzien dobry dziewczynki!!pospalam dzis do 10:):)ja to mam zlote dziecko!!!

olu bardzo dobrze ze przeszlo!!!moze faktycznie te drozdze..jednak nasze cialo czasami reaguje na jakies nowe rzeczy:(dzisiaj jednak moze polez sobie i niech twoj brzuszek sobie odpoczywa,a jutro pogadaj z lekarzem o tym!

mamakulka kasiamarysia co wy macie za sny!!!masakra:)mi sie tez dziwne rzeczy snia ale ja pamietam zawsze tylko jakis urywek..nigdy calosci:)

madzia!!!ty jestes teraz chora wiec masz dosc wszystkiego!rozumiem cie w 100%!!wiec dzis odpusc wszystko i odpocznij!jest niedziele wiec maz w domu to niech wezmie gabi na spacer czy cos i da tobie czas na drzemke!musisz kobietko dojsc do siebie zeby jutro byc znowu sama soba:):)co do staran,nie mysl teraz o tym!czekamy wspolnie na test albo na zielona malpe..wszystkie tu trzymamu kciuki za ciebie i wierzymy ze po takich staraniach ci sie uda:):)ale jak przyjdzie malpiszon..to nie zalamuj sie tylko glowa do gory!ten cykl z mezem dzialaliscie to i podzialacie dalej ale ty delektuj sie tym staraniem i nie mysl ze to musi byc juz:)gabi bedzie duzym bratem!!ale musisz w tym wszystkim myslec o sobie!!bo ty tu jestes najwazniejsza!!!

india powodzenia:):):)niech ten skoczek sie znajdzie:):)

kasia zdrowka!!

w ogole dziewczyny cos tu chorujecie wszystkie:(taka pogoda chyba:/dbajcie o siebie!!!

ja wypilam kawe i sobie leze bo maz spal w salonie i tam teraz bajke oglada..nie rozmawiamy:/super niedziela:(

reklama
31 dc.

Kasiu ja po ciąży ciągle choruje, przynajmniej raz w miesiącu jestem chora, a wcześniej chorowałam max raz na dwa lata:/

Wstrzymuje starania od przyszlego miesiaca. Strasznie mnie to stresuje, zaczęłam palić, nie jestem w stanie z niczego się cieszyć w drugiej fazie cyklu, szukam tylko objawów i zachowuje się jak psychol. Mam już siebie dość.
Madzia, ja tak samo, tylko u mnie sie to zaczelo jak Radek mial ze dwa lata. Ciagle jestem przeziebiona!!! I nic mi nie pomaga :-( to juz ze 3 lata trwa....

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

4 albo 5 miesięcy nigdy nie pamietam:/
Ja miałam jeden monitoring i wystarczy. Strasznie stresujące są monitoringi cyklu, a i tak człowiek nie ma na to wpływu.
Albo clo działa i jest efekt albo nie.

Tak tylko jeszcze jest pytanie czy ci pecherzyki pekaja samoistnie bo jak nie to sa zastrzyki ... A z tego co mi telarz mowil to czasem niepekaja i trzeba jeszcze to dorzucic ... Sprawdzal ci to lekarz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :*
my wczoraj byliśmy u znajomych na torciku ;) wróciliśmy baaardzo późno. .. a dziś od rana sprzatalam bo ma przyjść właściciel z ludźmi chetnymi na wynajem. ogólnie to mam masakrę w mieszkaniu bo juz zaczęliśmy się pakować wiec stoi pełno kartonów[emoji14]ale co się dało posprzatalam.
zmachalam się przy tym jakbym przebiegła maraton jakiś[emoji14]
Madzia :* jak ma cię to wyciszyć i pomoc ci się odprężyć to jasne ze odpuść troszkę bo to stres jak cholera. .. ja przez 1.5 roku też miewalam takie stany...

Jejku laseczki kto będzie testował i kiedy? przyznawać się ;)

Mamakulka no nie mów mi o tym śniegu. .. u mnie nie pada... ale to pewnie kwestia czasu skoro u ciebie spadł :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

No ale nie duzo jest ;) taki cukier puder.

Mi ciśnienie skacze po jedzeniu. Zmierzyłam po i wyszło 137/75 czyli już gora. No coś. Trzeba pilnować

No ja musze odkurzyc ale nie chce mi się więc leżę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Tak tylko jeszcze jest pytanie czy ci pecherzyki pekaja samoistnie bo jak nie to sa zastrzyki ... A z tego co mi telarz mowil to czasem niepekaja i trzeba jeszcze to dorzucic ... Sprawdzal ci to lekarz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kamilo ja juz mam synka dzięki clo, nigdy nie miałam problemu z niepekajacymi pęcherzykami, ale oczywiście mogą niepekac, nawet przy prawidłowej owulacji. Szczerze. Wcześniej nie miałam monitorowane cyklu przy clo ( lekarz mi tak zalecil) o byłam zadowolona, bo cykl był bez niepotrzebnego stresu.
Nawet nie wiesz Kamilo jak lekarze potrafią na monitoringach kasę wyłudzac.

Hej nie pojechałam do szkoły .
Dogadalam się z nauczycielem 4 czerwca ehh
Wzięłam rano te dwie tabletki nawet pomogły
Dala mi w aptece mamarin mama imbir witb6
Slaba jestem
Wczoraj tak mnie chyba jelita zlalpaly wieczorem ze myślałam ze umre takie nerwy miakam.
India oby na dziewczynkę hihi moja znajoma tez z chlopczykiem i nie wymiotowala ale to może zależy;)
Kulcia snieg o ja?? Ja czekan juz na ciepelko u nas w nocy jak szłam do apteki tak lalo:)
CzarnaMadziu nie dawaj za wygrana kochaj się ale nie myśl o tym psychika tez duzi robi
Ja chyba w ogóle jak w owu sie kochałam to wtedy raczej jej nie bylo tylko zaszlam w dni w które bylam pewna ze nie zajde cos się przesunęło:)
I nigdy nie lezalam z pupa do góry ani nie lezalam długo:).
Zrób kichanie bete bo tylko sama siebie denerwujsz:*
Ja nie wierzę ze jak urodzilas Gabrynia to nie urodzisz drugiego:) zobaczysz szybciej niz się spodziewasz:*:*
Życiowa a gdzie mieszkasz? :)
Musze laski dzisiaj isc na jakas zupę bo nie mam mocy nic gotować a jem tak malo ze ...
W tygodniu pojadę do mamy to się najem:D

OluMadziu a Ty rozmawiasz z mezem po francusku a z dziećmi po pl czy tylko francuski?
W ogóle snilas mi się ostatnio ze zobaczyłam jakas babke i mowie to ta Olcia z forum a ta babka się odwrocila i zwatpilam czy to Ty bo byla brzydka a tu dziewczyny kiedyś pisaly ze Ty taka elegancka :D

reklama
Do góry