reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mama mówiła ze ze mna nie miala żadnych objawów procz na początku bólu brzucha i potem chciało jej sie macznych rzeczy zero mdłości
Z bratem od 4 miesiaca mdłości także to chyba zależy

Kamila to malo przecież ja jestem zdrowa i się 3 ,4 cykle starałam
Daj sobie czas
Madziu masakra:/
Kulcia aaa noo to teściu taka młoda kobitke ma?:)
Ile ten zabieg kosztuje duzo nie?
Za każdym razem płacić bo skurwiele przestali refundowac
Ale gdzieś sa jeszcze refundowane nie?
Masakra

Mamakulka wiedziałam że i do nas przyjdzie :(
1461500013-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

OluMadziu a Ty rozmawiasz z mezem po francusku a z dziećmi po pl czy tylko francuski?
W ogóle snilas mi się ostatnio ze zobaczyłam jakas babke i mowie to ta Olcia z forum a ta babka się odwrocila i zwatpilam czy to Ty bo byla brzydka a tu dziewczyny kiedyś pisaly ze Ty taka elegancka :D

Z mężem po francusku , uczę go polskiego , a dz dziećmi to zależy od Dnia i tematu mówią w obu językach tyle ze po polsku nie piszą i nie czytają .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
OlaMagda ja lubię ta gware jak obcokrajowiec rozmawia po polsku:)
W pracy tam się poznaliscie?:)

Kulcia duuzo:/ ona nie może mieć dzieci?
U nas tez zimno wieje
Poszliśmy po kurczaka z rozna i juz go memlam pol godz ale trzeba coś jesc bo jak tak będzie mnie mdlilo i nic nie bede jadla to mama mnie straszy ze z anemia do szpitala trafię:/

Do góry