Ola21-1995
Fanka BB :)
Olcia pewnie fajne masz nazwisko:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No najgorzej. A , że on spodzie mojego męża to wina spada na nią. Ale lekarze nie widzą przyczyny. W tej chwili w Londynie się leczy i inv robi. Organizm odrzuca zarodki z niewiadomych przyczyn. Strasznie mi jej szkoda jest. Dzisiaj mi pisała , że jest już zmeczona tym wszystkim i wie , że się nie uda. Poddała się.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam bardzo dobrego męża trafiłam na takiego co ma dużą rodzinne jest rodzinny jak my Polacy , sa tez inni Francuzi , jak to wszędzie tak jak nie można wsadzać do jednego worka wszystkiech Polaków tak i francuzow :-)
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
A myślą o adopcji?
Ja nie znam żadnego Francuza dlatego pytam się z ciekawosciZawsze jak ktoś wspomni o francuzach to jest tylko jedno skojarzenie... z seksem
Szyjka twarda i się otwiera znaczy @ idzie... także cykl pewnie będzie 32, 33 dniowy.
Byłam i to ostatni mój monitoring w życiu ( i chyba też najdrozszy) zapłaciłam razem z wizytami prawie 650 zł ( tydzien) tyle zapłaciłabym za inseminacje.Madziu fajnie ze umiesz ta szyjkę badać ja się nie znam
A bylas na monitoringu w tym cyklu?