reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hm rozumiem ja ale ja bym się nie poddawala a to pierwsze dziecko jej?
A można normalnie z sokiem bo ja nie lubię zwykłej wody pije albo smakowa albo z sokiem

Mamakulka - właśnie najgorzej jak dwie osoby są zdrowe a dziecka nie ma:/
OlaMagda - i co powiesz o Francuzach jako o mężach? :)
Ola - nie martw się, jak będziesz miała lekka anemię to wystarczy tylko diete troszkę zmienic:)

Cos bede kombinować ja zawsze Kubusia waterra pije bo wydaje mi się najmniej podrobiony
Ale bede musiała pić:)
Kulka u mnie w pracy jest taki inżynier niby z jego winy zona w ciążę zajść nie mogła pierwsze dziecko in vitro a z drugim wpadli dwa miesiące po urodzinach 1 naturalnie :)
Madziu hemoglobina narazie ladna zobaczymy na nast morfologii:)

Kamila to malo przecież ja jestem zdrowa i się 3 ,4 cykle starałam
Daj sobie czas
Madziu masakra:/
Kulcia aaa noo to teściu taka młoda kobitke ma?:)
Ile ten zabieg kosztuje duzo nie?
Za każdym razem płacić bo skurwiele przestali refundowac
Ale gdzieś sa jeszcze refundowane nie?
Masakra

Z tym ze ja mam pco i cykle bez owulacyjne .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No najgorzej. A , że on spodzie mojego męża to wina spada na nią. Ale lekarze nie widzą przyczyny. W tej chwili w Londynie się leczy i inv robi. Organizm odrzuca zarodki z niewiadomych przyczyn. Strasznie mi jej szkoda jest. Dzisiaj mi pisała , że jest już zmeczona tym wszystkim i wie , że się nie uda. Poddała się.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A sprawdzał nasienie?
No przykre to jest strasznie :(
Ja sobie nie wyobrażam życia bez dzieci
Ale uda się musi do skutku:)
Kurde lekarze powinni znać przyczynę

..

OlaMagda ja lubię ta gware jak obcokrajowiec rozmawia po polsku:)
W pracy tam się poznaliscie?:)

Kulcia duuzo:/ ona nie może mieć dzieci?
U nas tez zimno wieje
Poszliśmy po kurczaka z rozna i juz go memlam pol godz ale trzeba coś jesc bo jak tak będzie mnie mdlilo i nic nie bede jadla to mama mnie straszy ze z anemia do szpitala trafię:/

Poznaliśmy sie u znajomych :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka - właśnie najgorzej jak dwie osoby są zdrowe a dziecka nie ma:/
OlaMagda - i co powiesz o Francuzach jako o mężach? :)
Ola - nie martw się, jak będziesz miała lekka anemię to wystarczy tylko diete troszkę zmienic:)

Ja mam bardzo dobrego męża trafiłam na takiego co ma dużą rodzinne jest rodzinny jak my Polacy , sa tez inni Francuzi , jak to wszędzie tak jak nie można wsadzać do jednego worka wszystkiech Polaków tak i francuzow :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry