reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India, aż się wyprostowałam dumy jak napisałaś "brzmi mądrze" ;D Tak mi mów ;D
ale dziś pokazałam swoja wielką durnotę i głupotę, piczka jedna.... Kupiłam 3 testy ciążowe i jeden owulacyjny. No i mądra ja zrobiłam owu. I jestem jeszcze głupsza. Kreska wyszła, i co z tego, jak blada. Czyli negatyw. Nic nie wiem dalej, tylko się wkurzam na siebie.

KasiaMarysiaaa, HELLS KITCHEN oglądamyyyy! ;D
Aniu ja miałam pozytywny owu trzy dni przed terminem i ciążowy wyszedl negatyw:D

Aniaa_H Kochana mój M ma szlaban hahahha ;p ostatnio jestem niedotykalska więc żadnego "pobudzenia" nie było ;p
Wiem, że prolaktyna jeszcze jest w normie, ale dziwi mnie jej wzrost ;p
Moja dobra koleżanka miała prolaktynę w normie a mimo to Gin dał jej tabsy na obniżenie i chyba w pierwszym cyklu na tabsach zaszła ;p

A ja za Ciebie :*** I weź tak nie mów, wiesz to chyba zaraźliwe bo ja na testy nie patrze, mam jeden ale ten 25, tylko gapię się w kalendarz i tak myślę zrobię ten test w tym miesiącu i dosłownie gdyby się dało to wzrokiem bym już datę na maj przesunęła. I bez załamek proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ej nie proszę! Rozkazuję... Jak coś wygadaj się nam, zrobi Ci się lepiej i jakoś to będzie ;)

Nuśka, czemu ma szlaban? Cuś przeskrobał? ;D
Też wiele razy słyszałam, że obniżają prolaktyne nawet jak jest w normie, ale nie w tej "połowie" jak zalecają. Mnie ani endo nie dał na obniżenie, ani żaden ginekolog. WIęc nie wiem. W tym cyklu też pewnie dupsko wielkie, więc pomyślę. I tak TSH znów mnie czeka, więc PRL sprawdzę ;)

Aniaa_H no niegrzeczny jest, to ma szlaban ;p chciałam z łóżka wygonić, ale wtedy nie mogłabym spać (nie umiem zasnąć sama w łóżku ;p) więc pozwalałam zostać ;p niech zna moje dobre serce ;p hehehhee
Ogólnie to troszkę daje na luz ;) ten jeden cykl ;p

reklama
Aniu umnie dziwnie spokojnievwvrym cyklu. W sumie są małe szansę bo jak mnie ten ząb bolał to nie miałam zbytnio ochoty i siły na cokolwiek. ANIU i Wiolu doczekacie się kciuki trzymam. DWA testy statystycznie wychodziły pozytywnie obserwując tabelkę więc... wróżę Wam.
Niuska ja się bardzo nie orientuję w prolaktynie ale czytałam że różne czynniki mogą mieć wpływ min stres, wysiłek, pora dnia.

Do góry