reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa ale super:) noo mega, zdjęcia cudaśne:):)

Aniaaah no cięźi wybór:) Ale Amaro jest za Majką ;/
Ciąża niestety wpadka. Jest przerażona , bo jej rodzice są staroświeccy i będą źli. Ale cóż stało się, teraz trzeba ją wspierać. Ale wicie jak mi płakała do słuchawki to serce mi pękało, nie wiedziałam co jej powiedzieć .
No ale dorosła jest, studia ma, pracę też więc dadzą sobię radę:)

Nuśkaaa no ale prl 9 to dobry wynik. Ja bromka brałam przy 39 , a później robiłam to 13 miałam.

reklama
dora32 w Tym cyklu prawdopodobnie nie było owu, więc nie ma po co testować. Najwcześniej w połowie czerwca po majowym cyklu ;)
KasiaMarysia23 dlatego nie dostałam bromergonu ;) te ziołowe oprócz zbicia prl, łagodza zespół napięcia przed @ i ból przy @ ;) mam je brać bo nie zaszkodzą a mimo wszystko mogą pomóc ;)
Uciekam spać ;) dobranoc ;*

Witam z rana :-)
Co za news :-) Zyciowa gratuluje synka :-)
A na czym polegaly Twoje roznice w ciazach? Bo napisalas, ze inaczej przechodzisz. Jakis konkret?
Nuskaaa, czyli Ty nam w czerwcu II pokazesz :-) Patrzcie jak ten czas zasuwa. Ja na forum w styczniu dolaczylam, a juz maj :D jeszcze 2 miesiace do pracy i odsapne :-)

Dzisiaj cos mnie boli w krzyzu, po prawej stronie, zwlaszcza jak chodze

Co do HK, to tez stawiam na Wojtkow. Wkurza mnie Rafal....

Wczoraj moj maluch troche mnie poszturchal na wieczor :-) Zyciowa, zazdroszcze ze juz znasz plec[emoji14]tez bym chciala juz bardziej osobowo dzidzie traktowac :-)

Pora testowania zbliza sie wielkimi krokami :-) jupi :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry dziewczyny! :*

ale jestem zaspana i kaaatar mam okropny :( a jutro otwarcie i trzeba będzie na największych obrotach w pracy być. ..

India różnicę? hmmm nie chce mi się słodkiego ani coli. .. piersi bolą mnie tak samo. ale z Marysia nie miałam ani chwili mdłości czy wymiotów nie byłam taka wrażliwa na zapachy ... no i nie zapominalam o wsztstkim[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ok. Ciekawe czy rzeczywiscie plec ma wplyw na nasze samopoczucie. Przekonam sie mam nadzieje 30.05 jesli dzidzia pokaze sie ze wszystkich stron

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India, tez jestem za Wojtkami!

Na pewno wszystko Ci dziecinka pokaze na usg, lacznie z tym co ma lub nie ma miedzy nogami ;) Dziewczynka? Chlopiec? Hmm ;*

Zyciowa, szczesliwa bardzo? ;*

Jestem durniejsza niz durna. Walnijcie mnie w lep, nie wiem, zamknijcie gdzies, gdzie nie ma internetu, sklepow i testow ciazowych. Niech sppokojnie wyczekam @. Wiecie co odwalilam? Wstalam rano po sugestywnym snie pozytywnego testu, o 6 rano pomaszerowalam do lazienki, nasikalam do pojemniczka i zrobilam pieprzony test.
I przezylam szok. Chwilowy. Wkladam test do sikow, licze te pare sekund, i patrze na paaseczek jakk sie przesuwaja po bibulce. I nagle oczy wielkie, gonitwa mysli, bo dopadlo mnie "o Boze, przeczucie mnie nie mylilo, ciaza...?". A dlaczego? Bo robiacy sie test pokazal wyrazna kreske testowa. Szybciej niz kontrolna. Wyrazna, tlusta i rozowa. Dolaczyla do niej kontrolna, i tak przez pare sekund bylam w tym momencie najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. Ale nie. Musiallo sie zjebac. Test wysechll i wraz z nim kreska testowa. Zostal po niej tylko jakis slad, ale raczej to nie cien.
Nie krzyczcie na mnie zem durna :( ze powinnam czekac. Powinnam, ale cierpliwosci mi strasznie brak. Tym bardziej po pieprzonym snie.
Oj ciezkie beda moje lzy, oj ciezkie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry