reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tak, bo sie zaopatrzylam w trzy takie same, wiec moze ta sama partia, albo one tak sie robia po prostu..? Niby wczesniej je robilam i sytuacji takich nie bylo, no ale coz. Lubie te, bo ponoc maja czulosc 10. Alle juz nastepnym razem ich nie kupie, bo tylko denerwuja ludzi jakims dziwnym rytualem robienia sie i przez jakies 10 do 20 sekund daja ludziom zludna nadzieje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, dokladnie tak. Jutro z porannego sobie ostatni bachne, a w piatek zrobie bete. Tania jest to mi nie szkodzi, a bede miala wiedze i peewnosc na majowy weekend. Tym bardziej, ze moj Emcio ma urodziny.
Musze sie poprawic w tabelce, bo @ nie bedzie na 3 maja, max. 1, ale stawiam na 30.
Dzięęęękuje Wam ogromnie za wysluchiwanie durnej baby od samego rana ;***

Ania - No widzisz @ ma byc dopiero 30tego , wiec znowu 3 dni za wcześnie test robiony :-/ temu takie akcje ! Dostaniesz odemnie!!!!! Mówiłam wam na moim przykładzie , nie robić testów przed spodziewana@

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem Olciu kochana moja, zem durna do granic mozliwosci, ale jakk tak lezaly te testy, i cierpliwosc sie konczy, i do tego sni mi sie po nocy pozytywny test, to niewiele myslac wstalam i zrobilam ;D ale bij, nadstawie nawet drugi policzek ;D ;***

juz ochlonelam, co ma byc to bedzie, i zaraz bede smazyc kielbase na lepszy humor i smaka, mniammniam!

Ale wiecie, haha w zasadzie to jest smieszne - siedzimy tu razem juz ladny kawal czasu, powtarzamy jak mantre kazdej - nie rob testu przed terminem @, bo mozna sie rozczarowac. Kazdej tak sama mowilam i w ogole. A i tak niejedna z nas lapla tego tesciora i na przekor zrobila, hahaha xD oh te kobity!

reklama
No cóż to było trochę adrenaliny z rana :D dobrze , że ciśnienie wcześniej mierzylam haha

A na pocieszenie wrzucę Wam jak mój mąż śpi .
1461742126-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry