reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulcia bo juz nic wiecej nie powiem jak mnie bedziesz straszyc tym cisnieniem Cholero jeedna, aaaa! ;O jakkie masz z rana dzis? Jest okeej?

Olcia no jak dzieci haha xD

Kulka, a no i ladny kokon z Twojego meza ;D I cudo kolderka!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wioska w górach Chromiec, koło Jeleniej góry.

Ania spoki ciśnienie ok. Wczoraj miałam o 18 127/77 dziś po śniadanku 132/82 wiec luz. Dzisiaj wyższe ale nie ma tragedii. Tylko po śniadaniu tak skacze ale wysoko nie było i czuje się dobrze :) dziękuję :* a mały się ciepie w brzuchu wiec się nie ma co martwić.
1461743449-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

AniaH jaka ty narwana. .. spokojnie poczekaj kochana do terminu :*
i juz nie swiruj ;)

ja siedzę w poczekalni u lekarza bo sama nie daje rady się wyleczyć :( powinnam wejść o 10.50 ale oczywiście jest przesunięcie i 6 osób przede mną :( porażka. ..

Mamakulka dobrze ze ciśnienie w normie..
ale w taką pogodę to nie ma co się dziwić że skacze... gdzie Ra cholerna wiosna jak się pytam?!?!?!

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

AniaH jaka ty narwana. .. spokojnie poczekaj kochana do terminu :*
i juz nie swiruj ;)

ja siedzę w poczekalni u lekarza bo sama nie daje rady się wyleczyć :( powinnam wejść o 10.50 ale oczywiście jest przesunięcie i 6 osób przede mną :( porażka. ..

Mamakulka dobrze ze ciśnienie w normie..
ale w taką pogodę to nie ma co się dziwić że skacze... gdzie Ra cholerna wiosna jak się pytam?!?!?!

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
We Francji☺

reklama
Do góry