reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ola jakie lody na tarasie!lotosci!!
ja bylam na badaniu krwi,i tak przemarzlam:(:(malemu ubralam czapke zimowa bo pizgawica taka..olu prosze prosze dawaj troche ciepelka!!:(u mnie 6stopni:/

zyciowa zdrowka!!dbaj koniecznie o siebie!praca praca ale zdrowie najwazniejsze!z goraczka pracowac to chyba kiepski pomysl:/ale jak juz musisz to dzis lez pod kolderka ile sie da!!!no i gratuluje synka!!!!

aniah:):)nie swiruj kochana!niecierpliwa jak kazda kobieta:)zostalo ci tak niewiele poczekaj do terminu!:)trzymam kciuki bardzo bardzo mocno:):)uda sie:*

dora jak u ciebie!??co tam sie dzieje?jak zabki?

mamakulka cisnienie dobre:)tylko tak trzymac!
a kolderka cudna!:)

madzia jak u ciebie samopoczucie!?dokucza malpa?czy lagodna jest?mam nadzieje ze dobrze tam sobie zyjesz i nie smutasz!!

kasiamarysia czekamy na jakies newsy u ciebie jak sie czujesz i jak sprawy sie maja:)

india ja ide w nastepnym tygodniu na badania..dam znac:):)

reklama
U mnie pada i tez nie za cieplo :-(
Ekstra majowka sie szykuje....

Ania- ja Cie rozumiem, tez robilam duzo wczesniej testy z niecierpliwosci. Na szczescie do piatku juz blisko. I lekcja do zapamietania dla nas wszystkich: zawsze kupujcie testy roznych firm ;-) mam nadzieje, ze wada tych testow bylo znikajace hcg :-) Aniu, co tu mowic- trzymam za Ciebie mocno kciuki!!!!!!! :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

O co sie wkurzyła Olka ?
Zjadłam obiad z małym bo dziś o 12h kończy , jem lody na tarasie zaraz odwiozę małego na rugby , i prasowanie mnie czeka :-(

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz poprasowalam. Ciasto zrobiłam i obiad. Jestem na L4 i lubię chyba być kurą domową Hehhehe.
Ja wymiekam. czekałam na swoją kolej... patrzę 12... nie wytrzymałam poszanowania do rejestracji i mówię czy przyjmuje inny lekarz, bo czekam ponad godzinę a ma wejść pani która jest zapisana na 10.10!!! mowę ze mam gorączkę i mi słabo i ze w ciąży tyle trzymać kobietę w poczekalni to jakaś pomyłka. juz serio nie widziałam jak mam usiąść czy stanąć bo brzuch i plecy mnie rozbolaly. .. pani miła od razu dala znać lekarzowi i weszłam następna. ostre przeziębienie ale zwolnienie i skierowanie na wyniki mi dał. no i Wit c paracetamol i płukania na gardło.
ale jutro musze iść do pracy... nie wiem jak ja mam to zrobić. babka poradziła mi przyjść jutro po zwolnienie i powiedzieć ze ma być od 28 bo dzisiaj byłam w pracy (bo byłam ale krócej) no nic pójdę jutro i zobaczę. ..
ja juz zglupialam namorfologie zlecona przez interniste musze być całkiem na czczo? chyba pójdę w piątek dopiero bo ja mam iść jutro do pracy a później do przychodni to nie dam rady tyle nie jeść. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
O matko!! No to ładnie. Sami powinni wiedzieć że kobiety w ciąży jako pierwsze. Ja pracuję w służbie zdrowia i ja zawsze jako pierwsze biorę kobiety ciężarne i z dziećmi. To moja zasada, moher może siedzieć i czekać[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Czesc dziewczynki
Ja sie tak dzisiaj wkurwilam ze masakra...
Zyciowa sliczny synus 8 cm kurde jaki maly ciekawee ile moje a mm;D a objawy wydaje mi sie ze w ogole nie swiadcza o plci..Mam kolezanke co ma dwoch synkow i z jednym prawie w ogole nie miala objawow z drugim wymioty slodkiego jej sie chcialo..kazda ciaza inna jest
Pozniej Was poczytam
Czym sie wkurzyłaś???
Dobra wrzuciła tabelkę ale nienwiem jak zrobić ja normalnym wpisem[emoji14]

Do dr Brylinskiej? Ja jestem nią zachwycona dosłownie :) super babka!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez. Bardzo ją lubię[emoji16] po tym pozytywnym teście to sie umówiłam do Niej na 4 maj. Muszę odwołać .

Ja moje drogie zaraz się zbieram po bandę. Ide na bilans że starszym i mlodszym do lekarza bo ma opuszkach na dłoniach takie pęcherzyki. Dziwne. Przed świętami miał szkarlatyne i wiem ze ma zakończenie tej choroby schodzi skóra z dłoni i sie luszczy, ale to miesiąc temu powinno być. Myślałam że od temperowki bo ciągle temperuje kredki. Martwie się o to.
Ja juz obiadek zrobiłam, ciasto upiekłam, posprzątałam, dwa prania zrobione, poprasowane i czekam na mojego księcia.
Pogoda do kitu[emoji29][emoji29][emoji29][emoji29][emoji29] kiedy będzie wiosna??

India, tez jestem za Wojtkami!

Na pewno wszystko Ci dziecinka pokaze na usg, lacznie z tym co ma lub nie ma miedzy nogami ;) Dziewczynka? Chlopiec? Hmm ;*

Zyciowa, szczesliwa bardzo? ;*

Jestem durniejsza niz durna. Walnijcie mnie w lep, nie wiem, zamknijcie gdzies, gdzie nie ma internetu, sklepow i testow ciazowych. Niech sppokojnie wyczekam @. Wiecie co odwalilam? Wstalam rano po sugestywnym snie pozytywnego testu, o 6 rano pomaszerowalam do lazienki, nasikalam do pojemniczka i zrobilam pieprzony test.
I przezylam szok. Chwilowy. Wkladam test do sikow, licze te pare sekund, i patrze na paaseczek jakk sie przesuwaja po bibulce. I nagle oczy wielkie, gonitwa mysli, bo dopadlo mnie "o Boze, przeczucie mnie nie mylilo, ciaza...?". A dlaczego? Bo robiacy sie test pokazal wyrazna kreske testowa. Szybciej niz kontrolna. Wyrazna, tlusta i rozowa. Dolaczyla do niej kontrolna, i tak przez pare sekund bylam w tym momencie najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. Ale nie. Musiallo sie zjebac. Test wysechll i wraz z nim kreska testowa. Zostal po niej tylko jakis slad, ale raczej to nie cien.
Nie krzyczcie na mnie zem durna :( ze powinnam czekac. Powinnam, ale cierpliwosci mi strasznie brak. Tym bardziej po pieprzonym snie.
Oj ciezkie beda moje lzy, oj ciezkie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja jak zaszłam w 1 ciążę to mi sie to przyśniło. Że robię test i dwie kreski. I tak właśnie się stało. A dwa miesiące wstecz śniło mi się ze robię i nic, jedna krecha.

Ja wymiekam. czekałam na swoją kolej... patrzę 12... nie wytrzymałam poszanowania do rejestracji i mówię czy przyjmuje inny lekarz, bo czekam ponad godzinę a ma wejść pani która jest zapisana na 10.10!!! mowę ze mam gorączkę i mi słabo i ze w ciąży tyle trzymać kobietę w poczekalni to jakaś pomyłka. juz serio nie widziałam jak mam usiąść czy stanąć bo brzuch i plecy mnie rozbolaly. .. pani miła od razu dala znać lekarzowi i weszłam następna. ostre przeziębienie ale zwolnienie i skierowanie na wyniki mi dał. no i Wit c paracetamol i płukania na gardło.
ale jutro musze iść do pracy... nie wiem jak ja mam to zrobić. babka poradziła mi przyjść jutro po zwolnienie i powiedzieć ze ma być od 28 bo dzisiaj byłam w pracy (bo byłam ale krócej) no nic pójdę jutro i zobaczę. ..
ja juz zglupialam namorfologie zlecona przez interniste musze być całkiem na czczo? chyba pójdę w piątek dopiero bo ja mam iść jutro do pracy a później do przychodni to nie dam rady tyle nie jeść. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba na czczo powinnaś być kochana.

Tatinko u mnie bez zmian. Na kiedy masz wizytę?

Aniaaa za parę dni zobaczysz II :) serdecznie Ci życzę kochana:*

1461768731-rcpi50.jpeg

Dzis 7 cd a to moj ovu test ;) Robi sie juz ciemniejsz

Jutro ostatni dzien clo i jutro usg ... Trzymam mocno kciuki .

A jak tam u was ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

AniaH przyjadę do Ciebie i zabiorę Ci te testy, i po tyłku też dostaniesz! Miałam Ci już rano napisać ale w pracy byłam i nie miałam nawet jak, tylko na szybko w przerwie odczytałam co tam u Was tak ogólnie.

Kamila ja się nie wypowiadam w temcie testów owu, dla mnie to był tylko dodatkowy stres i presja. Byly dwie piękne krechy na owu i co z tego. Ale Ty masz trochę inną sytuację, tak więc trzymam kciuki.

reklama
Do góry