reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India słyszałam o tym właśnie. .. ale tak padlismy że nie pamiętamy nic hahaha po prostu była noc i nagle trzeba wstawać[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mimo zmeczenia na pewno jestescie mega szczesliwi, ze jestescie juz u siebie :-) my pierwsza noc w nowym mieszkaniu spedzilismy spiac na podwojnym dmuchanym materacu. Jak sie obudzilismy rano to pode mna juz nie bylo powietrza :-) piekne czasy
Co tam u pozostalych dziewczyn?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ho ja się Melduje :) u mnie ok ale brat z laska wpadli na weekand to się integrujemy. Ja to masakra wczoraj o 21 odplynelam przy graniu w planszowke, poza tym śmieją się z mojego brzucha :D byliśmy wczoraj w swieradowie na obiedzie i w Szklarskiej na lodzikach :)

Życiowa to szybko na swoim! Fajnie macie.

India super ze maleństwo się tam ciepie bo to mile

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka no niby szybko ale roboty teraz przed nami od zaje***ia no ale to już nasze mieszkanie :D jejku dziwna świadomość :D
a w kuchni mamy tylko lodówkę i kuchenkę bo meble dopiero po majowce nam będą robić ha ha ha :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Jak się wprowadzalismy na swoje wynajęte ale bez mebli to miałam trzy kuchenki bo w każdej działało coś innego :D
Cudne to jest. Teraz juz jak się dorobilismy to już w sumie nic nam nie brakuje. No może miksera bo tego jakoś nigdy nam się nie udało kupić :D

Roboty jest na pewno dużo ale jaka satysfakcja! A jak się czujesz?

Część Dziewczynki
Życiowa fajnie że na swoim teraz powoli będziecie urządzać gniazdko:)
Ja muszę szybciutko dokończyć sprzątanie bo wczoraj się nie wyrobiłam. A dziś do teściów na kawę a potem na grilla do mojej przyszłej bratowej. Póki co za oknem pochmurno, ale może się wypogodzi.
Wiki, Ania jak sytuacja?
U mnie bez zmian ale najgorze ze wziełam wczoraj ostatnią dawkę antybiotyku a zęby bolą, nie tak bardzo ale wieczorem czuje tego leczonego i nie mogę zagryzac.
Mam wizytę u innego stomatologa, ale dopiero na 16 maja.
Miłego dnia dla wszystkich

Dzień dobry :)

Życiowa zazdroszczę Ci:) A majówka już się kończy i szybko mebelki będą .

Kulcia zaczęłaś już sezon grillowy ?

Dorcia współczuję Ci tych zębów. Masakra jakaś, a ból zeba jest najgorszy :(

India który masz tydzień ??

Nie jeszcze nie bo nie mam grilla :) kupimy po majowce i będziemy pięć warzywa i sereczki :D

W ogóle to mam pytanie. Jak to jest z jedzeniem oscypkow? Ja na początku ciąży zjadlam kilka i teraz mam zagwozdke czy były z pasteryzoanego mleka...

reklama
We Francji w święto pracy 1 maja dostaje sie konwalie .. [emoji4]
1462090129-v0kmv2.jpeg

Tłumaczenie : miłego święta pracy

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry