reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurde pozaznaczalam i mi sie skasowalo.
Życiowa- jak sie czujesz?/?
Mamakulka- i co Rumunik w szoku??? Ze tak może dzidzia kopać???
Ania- ja to samo mam co miesiąc[emoji29][emoji26] wiem co czujesz.

A my dzisiaj i wczoraj z moim J mega długaśne piesze wyciecZki po 10 KM. Spalone ponad 2 tyś. Kalorii. Zmeczona jestem na maxa. Spałam 2 h. A i jesZcze mnie zastanawia to ze @ konkretnego nie było, tylko plamienia i utrzymują się do teraz. Czyli ponad tydzień a zawsze moja @ to max 4 dni. WTF? A najlepsze jest to że jestem 4 maja umówiona do mojej gin na 11:45 na jednym końcu miasta i na 10:30 do dentysty na drugim końcu miasta. Musze z czegoś zrezygnować. Martwie się tymi plamieniami ale nie chce zeby ta moja gin wzięła mnie za wariatkę heheh.

reklama
Nie jeszcze nie bo nie mam grilla :) kupimy po majowce i będziemy pięć warzywa i sereczki :D

W ogóle to mam pytanie. Jak to jest z jedzeniem oscypkow? Ja na początku ciąży zjadlam kilka i teraz mam zagwozdke czy były z pasteryzoanego mleka...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czytalam wszystkich postow, wiec odpowiem. Ja tez kupilam jakis czas temu, zjadlam i zaczelam sie zastanawiac. Niestety sa z niepasteryzowanego mleka :-(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

No oczy jak 5 zl zrobił :D

Widziałam właśnie, że się wrapywaliscie :) pogoda dopisuje to można łazić !

Kochana idź do ginekolog i powiedz jej, że masz obawy co to za plamienie. Ona jest tak fajna babka , że zrozumie :) Ja teraz będąc w ciąży mam tyle pytań , czasem głupich , że koniec świata !

ale pogoda się brzydka zrobiła. tzn i tak nie wychodzę bo jestem chora a Mała katar ma okropny... poskladalismy meble ale coś nam nie pyklo z drzwiczkami od witryny... wiec sobie stoi bez drzwiczek i jeszcze ława została. .. Mary pokój trochę 'odguzowany' kartonów ubywa wiec jest progress :D najgorzej z tą kuchnią ha ha ha bo najwięcej rzeczy tam pójdzie[emoji14]
ogólnie to zasnelismy po obiedzie całą trójka. .. mój teraz pojechał na mecz mała śpi dalej a ja siedzę sobie o podziwiam wszystko :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie w ogole nie wkurza jak piszecie o objawach, bo to samo przechodzilam kiedys jak staralam sie o pierwsze dziecko. Wiem jakie to dobijajace, jak potrafi wzbudzac nadzieje i deptac marzenia. Zawsze uwazalam, ze to niesprawiedliwe, ze kobiety czasem tak cierpia w niepewnosci i musza dlugo czekac

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie można pisać że objawy są "glupie" itp. dziewczyny nie zapominajcie ze to są subiektywne odczucia. to za czujecie tak a nie inaczej to jest indywidualna kwestia i juz. Ania Dora Wiki MalaMi Czarnuszka i wszystkie inne kochane staraczki piszcie nam o swoich objawach i wszystkim.

ciekawe co u Violi. .. i CzarnejMadzi. ..
hop hop odezwij cie się :*

jej nie wiem co robić[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Życiowa no u nas wieje wiatr straszny , mój pojechał na zlecenie i będzie kolo 20 a ja oglądam film.

Objadlam się jak głupia!

Do góry