reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysia świetne polspiochy! !

Kurde ej powiem Wam , że mam od kilku dni tak , że co zjem to za chwile musze na tron. 10 minut i juz. Przelatuje normalnie jak przez sitko. Sorry za doslownosc ale czy Wy też tak macie?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka ja miewam takie dni! Okropne to jest bo nie dość że człowiek ciągle głodny to co chwilka "kibluje"...

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

No ja mam dodatkowo jakieś zgagopodobne coś. No przecież oszalec idzie. Mam lekka obniżkę żelaza wiec będę brać tabletki i mam nadzieje, że zastopuje mi trochę te szaleństwo toaletowe :)

Jestem gotowa na wyprowadzke. Jak jutro znowu jakieś jajo wyjdzie to serio wezmę i oszaleje.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia żeby cię pocieszyć to ja mam mega wzdęcia ze usiąść nie mogę normalnie hahaha ale ja to dzięki własnym niepohamowanym pragnienia tak mam bo byłam z moimi robalkami na rynku i zjadłam wszystko[emoji14]począwszy na burgerze ze wszystkim. .. poprzez frytki belgijskie i owoce w czekoladzie i np. orzeszkach w karmelu a skończyłam na loda i chyba litrze soku pomarańczowego o_O

Doczytałam :):)

-Ola najlepiej zadzwoń do lekarza i zapytaj o witaminy.
Ja biorę Doppel ale Aktiv mama.

-Kulcia meble super, lubię taki kolor chociaż polecam jasne żeby się brudzily :)
Mam nadzieję że jutro będziesz kartony wypakowywac. A jak tam z netem? Będziesz w kontakcie z Nami, bo my się będziemy martwić.

- India na zimę jak znalazł :):) słodkie.

- Aniaah rozczulilas mnie tym wpisem z małą. Mocno wierze ze niedługo swoją będziesz tulic.

- Życiowa na spokojnie w domu karmić, gdy nikt się nie kręci, dziecko się nie rozprasza.

Kochane poczytajcie na tym klub bebilon czy jak tam. Ja wzięłam ostatnio książeczkę o karmieniu i zamierzam długo próbować na spokojnie żeby siebie ani dziecka nie stresować.
Koleżanka mi dziś opowiadała ze od urodzenia karmiła butla bo nie miała pokarmu a jak wychodziła ze szpitala to jej się zastój zrobił i nikt jej nie pomógł. Wgl dostała opierdziel ze do szkoły rodzenia nie chodziła.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia w każdym tracku mają vege propozycje :)
No i gofery są nie tylko na słodko a na wutrawnie tez i track z pizza i te owoce w czekoladach różnych i posypkach mmm miodzio :)

Do góry