reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No ja tez dooppel herz activ mama dalam za nie ponad 40 zl ale w w następny miesiącu kupie sobie mama dha 60 zl to nie duzo raz na miesiąc one nie maja zelaza a nie można go w ciąży przedawkowac chyba ze ktoś ma anemię
Ja wiem ze wit a nie można w tabletkach z pożywienia jak najbardziej tez pije sok z marchwi
Ale moj lekarz powiedział ze narazie nie trzeba bo mam bardzo dobra hemoglobine
A mi się rozchodzi o kwasy dha i musze sobie je kupić osobno bez witamin a jak zaleca mi witaminy to będę brala
Ja jem bardzo duzo owoców i warzyw

reklama
Kulcia do niedzieli ma być ;)

Ja brałam mama dha i dla mnie porażka. Nie dość ze drogie to jeszcze ja miałam kłopot żeby to połknąć. Teraz kupiłam prenaFolin II. Z apteki dr max i tam są osobno witaminy i osobno kapsułka z kwasami omega a połowę tańsze.
Zresztą pierwszy raz słyszę że nie trzeba brać witamin w ciąży. .. bo w dzisiejszych czasach nie jesteśmy w stanie wszystkiego z pozywuenia wziąć. .. chyba ze sama uprawiasz wszystko. Bo nawet warzywa ze straganów są pełne chemii niestety. I jeszcze kwestia raka ze trzeba umieć obrabiać rąk warzywa i owoce żeby witaminy były w ogóle przyswajalne przez organizm. .. i znać zasady typu nie łączymy ogórka z innymi warzywami itp.

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Dla mnie ma dha były ok większe sa doppelherz activ
Mi mówią ze jak najwięcej z pożywienia a skoro hemo mi urosla jeszcze bardziej to chyba widać ze moja dieta skutkuje
Po co mi zelazo w tych tabletkach jal ja mam wysoka hemo o to mi się rozchodzi bralas mama dha i widziałaś ze pisało ze bez zelaza i wit a
A dzisiaj spotkałam koleżankę w ciąży ma hemoglobine 15 i lekarz jej powiedział ze pozazdrościć takich wyników i ze może brać witaminy jak chce a jak jej spadnie hem to wtedy

Ogórek to w ogóle ze wszystkich warzyw wtrąca Wit c... najlepiej jeść go samego...
Ot takie glupotki wymyślone przez naturę :)

♡ 21♡ Tymon albo Michałek ♡

Ja zamawiam na doz.pl są tanie leki i za free dochodzą do apteki doz w mieście i tylko odbieram. U mnie Doppel 38 zł a w aptece internetowej 23 i.przy odbiorze 23 zł :D

Życiowa nie lubię Cię! Ja tu glodna taka a Ty o takich rzeczach piszesz.
Sok pomarańczowy meeeeeeeeega!!! kocham i marchewkowy ooo ja chyba zwariuje.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry