reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A Ja juz mam dość , wszędzie sie drą , mecz jest odemnie 80km w Nicei . Wszędzie żandarmy , wszędzie policja ... A to dopiero początek .. Moja córa włączyła na kompie bo ja u mnie nie ma tego kanału co leci mecz , trzeba mieć satelitę a ja mam tylko francuska ...
U mnie szału nie ma , my z mężem będziemy tylko oglądać najważniejsze mecze .
KulCia - ślicznie wyglądasz !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
gann9n73gdjf9e3t.png

KulCia moja - 21/06 mam gine , a 5 lipca to ostatnie główne usg ... No nie wiem co mi to jest , w szpitalu powiedzieli ze to niedobór magnezu plus upał . Bo wszystko jest ok , szyjka wysoko i zamknięta ,nie plamie nie mam upławów , na monitoringu nie było skurczy a serce biło 150 .. Z moczu nic nie wyszło , z krwi tez nic ,ciśnienia nie mam , i badanej szyjki tez ok .
Naprawde nie wiem co ten brzuch tak sie stawia , momentami mam uczucie jak skóra ciągnie na dole brzucha jakby jej brakowało .

gann9n73gdjf9e3t.png

Może to po prostu przepowiadajace bo w sumie już czas kochana. Jak nic Ci nie dolega to w porządku. Może to właśnie te braxtona hicksa i juz. Odpoczywaj dużo :*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny patrzcie jak wyjdzie ze dziewczynka odrazu zamawiam <3
Ten zestaw z dzidzia 45 zl i ten drugi ten ale mega

Załączniki

• FB_IMG_1465713136970.jpg
    FB_IMG_1465713136970.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 62
  • FB_IMG_1465713131059.jpg
    FB_IMG_1465713131059.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 62
reklama
KulCia - poczytałam o tych skurczach BH , i to chyba to , i piszą pomagać sobie magnesem i nospa :-D , bo jak nie to sie kończy w szpitalu pod kroplówka z magnesem!
Olcia21- cudo !!!!!!!

gann9n73gdjf9e3t.png

Do góry