reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola mi brzuch wysoczyl ok 15 tyg podajze. Kurde tak dawno to bylo ze nie pamietam.
Ale 6 maja na imprezie nikt by nie powiedzial ze w ciazy jestem, zalozylam sukienke z falbanka [emoji1]

Jesli chodzi o mnie to z mama i babcia mam najlepszy kontakt. Tak jakbym miala 2 mamy. Z tata troche gorzej ,bo jestesmy bardzo podobni z charakteru.

India a ile placilas za wizyte?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
220 zl w Mutlimedzie.
W Lux Medzie za 4D chcieli 250 zl :/ ale nie zaluje, bo w LM sprzet duzo slabszy

[emoji209] Adrianka, 23 tydzień

Ja placilam za 4d 100 zł bo miałam zniżkę ze względu na nie współpracujacego syna[emoji14]

Ja kontakt dobry miałam do tej pory tylko z ciocia czyli siostra mamy. Powoli naprawiam relacje z mama wiec się ciesze.

U mojej mamy było tak ze była bardzo chuda i brzuch dostała około 8 msc ale strasznie wielki. Ja mam już dluuugo brzuch i mam wrażenie , że już taki będzie do końca świata taki okraglak[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za polowkowe normalne 100 zl, na 3 d nawet nie przelaczyla chociaz mogla: /

Kulcia ciesze sie z mama coraz lepiej. Jak maly sie urodzi to juz bedzie coraz latwiej. Moja mama tez miala duzy brzuch i mnie tez wychodzi tylko moja mama cala ciaze lezala, a ja odpukac swietnie znosze ciaze.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia generalnie aż tak za piłką nożną nie jest, no ale przecież to euro, a euro każdy powinien oglądać ;p A ja chętnie się spotykam z tymi znajomymi, bo w sumie są nam najbliżsi (ta koleżanka wiedziała o II kreskach zaraz po moim M ;p) i chętnie pójdę wypić inkę z nią ;p O ile mojemu M uda się wrócić ze szkoły do 18 ;/

Macie Kotki moje pierwsze selfie z łazienki :) w końcu mam lustro!
1465742062-1d1mld.jpeg
1465742064-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry