reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India w tej aptece co Kulcia robiła zakupy też. I faktycznie wydaje mi się ze sracjonarnie bym dużo więcej zapłaciła.
Wczoraj usiadłam i stwierdziłam ze co za różnica kiedy wydam te pieniądze czy w lipcu czy we wrześniu. .. i rąk będę musiała. .. podkładów chyba za dużo kupiłam... ale to się nie zmarnuje albo mogę zostawić na oddziale. No i jedną butle aventa a drugą NUK bo był fajny zestaw ze smoczkiem[emoji14]
Moja lista teraz prezentuje się tak ;)
1467960190-1d1mld.jpeg

Czyli wyposażenie łóżeczka i mnie do szpitala zostało :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Kurde to szybka jesteś :D ja zamawialam jeszcze vit k+d i aspirator :)

India jak tam dieta ?

Sancia no ja lubię tatuaże. Mój mąż też. :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

Kulcia i dzięki tobie dopisałam to do siebie i tez zamówiłam[emoji14]

A rąk w sumie to i tak będzie leżało i czekało. Co za różnica czy w sklepie czy w moim domu[emoji14]
♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Huehue ;D ja kurde myślę że mam wszystko i chętnie przeglądam listę innych mam bo może coś się znajdzie... nie mam laktatora ale nie kupię na razie. Kupię najwyżej ponporodzie.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Do góry