reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja laktator tez zostawiam na po porodzie... bo zobaczę czy będzie potrzebny. .. zresztą z Mary miałam najtańszy jakiś ręczny i kilka razy był użyty chociaż małą karmiłam wiec nie wiem....

ja to nawet osłonki na zaś zamówiłam. ..

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Diete trzymam jako tako, czasami grzesze, ale cukier ok :-)

Musze o witaminach pamietac

[emoji209] Adrianka [emoji307] 27 tc
+ 6,8 kg

India widzę ze nie tylko ja mam problem żeby pamiętać o witaminach. .. najgorsze ze pamiętam przez chwilę i mówię sobie zaraz... i to zaraz nigdy nie przychodzi[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Dzien dobry kobietki duze, male i te mini[emoji8]

Kulcia masz niezly patent:)
Ja jak zapomne to nie biore.

India oj jeden cukierek to chyba nic sie nie stanie:)
Kochana odpoczniesz :) masz cos w planach konkretnego?

Życiowa masz racje co do zakupow:) raz i z glowy :)

Uciekam na jagody, Magda znowu przytula sie do zeber; (

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Kulcia widzisz nawet mi o śniadaniu przypomnialas[emoji14]i witaminy tez wzięłam[emoji14]
KasiaMarysia wygodnie ci jagody zbierać z brzuszkiem? Ja bym musiała sobie gdzieś pośrodku jagodzin zrobić stanowisko z kocykiem najlepiej żeby siedzieć normalnie bo w kucki to bym się posikala prędzej ;)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Ja poszłam wziąć prysznic. Stopy mi trochę spuchly i dłonie. Ale to już normalne na tym etapie. Poza tym sutki mnie tak bolą , że nie wiem czy mam je urwać czy co.

Dopada mnie końcówka ciazy . Zaczęłam 36 tydzień.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Kulcia teraz to cie czekają takie atrakcje niestety... albo stety bo to juz koncoweczka. Teoretycznie za tydzień ciąża będzie juz jako donoszona :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Do góry