reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moja mama wyczytałam ze ludwikiem nawet myc xD

Ignaś 35 tc [emoji173]
Na to bym nie wpadła. .. i chyba bym nawet nie spróbowała haha :)

Musze się wziąć za obieranie ziemniaków a później tarcie[emoji14]placuszki mniam mniam ale samo robienie jest tragiczne[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Ja jak męża nie ma to nie robie.
;)

No ja też bym.nie próbowała ale ona i jej mama moja babcia się uparly[emoji14]

Ignaś 35 tc [emoji173]

Jezu Marysia uważaj na te kleszcze gdzie to łazisz !! [emoji86][emoji15][emoji37]
U mnie Milka od 26tc juz główkowo ciagle ...
Nie mowie wam nawet jak cała noc mnie zgaga piekła po tym Macu [emoji37][emoji13][emoji13][emoji13][emoji13] No trudno , moj mówi No zachciało co sie świństw to masz [emoji39][emoji39][emoji39][emoji1][emoji1][emoji1]....

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

Ja tam nie jem, beda bulki z jagodami. Kiedys mnie bardzo ciagnęło.

Kulcia cukinie juz sa moze placuszki z cukinii?? Mama ostatnio robila to mmmm przez dwa dni mi smazyla.

Życiowa a Ty co gotujesz dzis?? Twoj to akrobatą bedzie.
Moja Niestety ostatnio byla glowka do gory. We wtorek sie dowiem czy sie przekrecila, chociaz nie sadze.

Olamagda u Nas Kochana to pelno tego swiństwa, nawet w ogrodzie.
Co do zgagi to łącze sie z Toba w bólu[emoji80]

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Ja mam zamówienie na placki ziemniaczane z sosem :) po wegiersku :D uwielbiam a że moja przyjaciółka pokonuje ponad 400km żeby mnie odwiedzić to dostanie w nagrodę ha ha szczególnie ze zawsze bardzo chwali moje gotowanie :D może dlatego że jest jeszcze młoda i sama lubi gotować ;)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Życiowa a sos miesny robisz?;)
Szczerze mowiac ja nie wiem do kiedy jest ten czas i obawiam sie ze nie przewroci sie albo skosnie ulozy, tu gdzie trzymam dlon wypycha chyba pupke
1467976583-1d1mld.jpeg

Wybaczcie mi takie brudne dlonie ale ciezko domyc.

Dzien dobry kobietki duze, male i te mini[emoji8]

Kulcia masz niezly patent:)
Ja jak zapomne to nie biore.

India oj jeden cukierek to chyba nic sie nie stanie:)
Kochana odpoczniesz :) masz cos w planach konkretnego?

Życiowa masz racje co do zakupow:) raz i z glowy :)

Uciekam na jagody, Magda znowu przytula sie do zeber; (

Nie wiem czy odpocznę, jutro na działkę zawieźć coś dziadkom, potem wpada mój brat. W niedzielę do znajomych, a w poniedziałek do pracy :-) szbyko zleci, ale cieszę się, że nie muszę jutro wstawać przed 6 :-)
Mi za to Ada się strasznie pcha po prawej stronie brzucha( na dole). Az boli....

Adrianka [emoji193] 27 tc

KasiaMarysia tak mięsny :)

Zapytaj o to ułożenie bo ja by się nie obróciła mała to cc będzie trzeba zaplanować.
Ja to w sumie czuje małego tak jakby się codziennie po kilka razy obracał głową w górę i w dół[emoji14]ale wiadomo mi się może tak wydawać tylko :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Moja na polowkowym byla juz glowka w dol, ale mogla zmienic od tego czasu pozycje, choc nie sadze, bo ciagle ja czuje w tych samych rejonach no i ostatnio doszlo, ze sie nogami chyba rozpycha i kopie, bo czuje w prawym boku

Adrianka [emoji193] 27 tc

Do góry