reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1467973332-1d1mld.jpeg
foto co piątek.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Liczyła bym ze za dwa tygodnie bo żeby skończone było. Dziś mam 35+0 czyli zaczęty 36. Masakra jak zlecialo. Hehe :D

A Wy jak się czujecie reszta ekipy?

Życiowa ? Tymon daje popalić?

Ignaś 35 tc [emoji173]

Ślicznie ci w tych włosach :)
No tak skończony 37 to donosza :)

Dzisiaj spokojniejszy jest ale czuje ze coś tam kombinuje hehe ale ja odkąd wstałam to coś robię. .. to posprzątam, to obiadem się zajmuje. Teraz pościel szykuje żeby było z głowy :) jeszcze musze kurze zetrzeć troszkę i tak sobie latam to tu to tam :D

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Ja czekam aż mi zakupy z tesco przywioza. Nie mam mocy jakoś. Mały pływa czasem się wypnie. Wypiłam kawkę slabizne i tak siedzę.

A Tymon glowkowo juz?

Ignaś 35 tc [emoji173]

Nie mam pojęcia hahaha może w środę mi usg zrobi to pewnie powie a na 100% dowiem się u bielasika na początku sierpnia bo on ułożenie zawsze na opisie podaje...
Jejku znowu mi się śnił naturalny poród. .. teraz to chyba do końca mnie będzie nawiedzala taka wizja[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

Wrocilam:) powiem Wam ze bylo dobrze, niestety gdy kucalam to łapała mnie zgaga. Gdy wrocilam to zdjęłam dwa malusie kleszcze, jeden mi chodził po ręce, a drugi po brzuchu.

Kulcia zazdroszcze Ci ,jeszcze chwila i przytulisz małego. Mam wrażenie jakbym dopiero zaszła w ciąże[emoji17]

[emoji173]Madzia 31 tydzień[emoji177]

Mi się śnił seks :D

Mój jak sie glowkowo ułożył to spał cały dzień tak sie umeczyl tymi akrobacjami :D około 28 tygodnia to było.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Kasiu zleci szybko jak z bicza :) Ja teraz kucac nie daje rady w ogóle bo cholera tak.mnie kolana rwa i wstać nie mogę.

Apropo jagod to mama do mnie wczoraj dzwoniła żebym absolutnie nie jadła właśnie jagod bo są zanieczyszczone , czytała gdzieś.

Ignaś 35 tc [emoji173]

Kulcia bo wszystkie owoce jagody powinno się wyparzyc tzn przelewać wrzątkiem przed jedzeniem :)

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Do góry