reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja spie pół dnia. Jest mi ciężko juz .

Kasiu sorry, ale muszę. Jak dla mnie ten P to nie facet ale zwykła *****. Jakie ma majtki ubrać tez pyta rodzinę? Nosz cholera po prostu jak dla mnie to on sciemnia i tyle. I nie obraz się ale musiałam .

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia tylko sie nie denerwuj. Stalo sie, trudno. Jakos to bedzie.

Kulcia wyspij sie na zas[emoji6] dokupilas cos nowego?

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

O kulka powrocila:D
Kasiu dasz sobie radę ?
Będziesz u taty mieszkać dalej?
To strasznie przykre jeszcze jak się kogoś kocha
Ale nie można latać za takimi ludzmi..
W szpitalu bylas i się nie odezwal
Ja pierdyle...

Olcia pisal, ale nie zadzwonil. Dam rade, najwazniejsze wiedziec na czym sie stoi.

Ja tez chce na wakacje[emoji20]

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Marysia, ja Ci powiem, ze przez chwile bedzie Cie bolalo, ale uwierz, ze na dobre Ci wyjdzie. Faceta byc podpora, a nie kolejnym dzieckiem.

A to, ze w ogole sie nie odezwal to sorry, ale chyba sama zdajesz sobie sprawe z tego, ze najwyrazniej mu nie zalezy.

Zobaczysz,ze bedziesz jeszcze szczesliwa, teraz skup sie na Madzi. :-* bedzie dobrze Marysiu, tylko nie daj sie zlamac temu fajfusowi ( przepraszam) . Sama tez nie jednego.kretyna przezylam[emoji14]
Nie daj sie!!!!!!

Adrianka [emoji307] 28 tc

Marysia, ja Ci powiem, ze przez chwile bedzie Cie bolalo, ale uwierz, ze na dobre Ci wyjdzie. Faceta byc podpora, a nie kolejnym dzieckiem.

A to, ze w ogole sie nie odezwal to sorry, ale chyba sama zdajesz sobie sprawe z tego, ze najwyrazniej mu nie zalezy.

Zobaczysz,ze bedziesz jeszcze szczesliwa, teraz skup sie na Madzi. :-* bedzie dobrze Marysiu, tylko nie daj sie zlamac temu fajfusowi ( przepraszam) . Dtez nie jednego.kretyna przezylam[emoji14]
Nie daj sie!!!!!!

Adrianka [emoji307] 28 tc

reklama
Do góry