reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, mojej znajomej mega spuchly stopy, wygladala.jakby miala nogi slonia i bardzo sie meczyla. Uzywaj moze tego kremu co dziewczyny polecaja poki nie jest jeszcze tak najgorzej, jest szansa, ze ulzy

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

reklama
O kurde, nie wyobrazam sobie co. bym mojemu zrobila!!!!!

Ja powiedzialam swojemu, ze jak bede musiala rodzic bez niego to go zamorduje :-)

TP 12.10
Watpie aby Twoj maz byc chociaz w polowie takim bucem jak facet mojej znajomej. Przeszlismy z nim pare niefajnych akcji.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

W zyciu by tak nie zrobil :-)
Chyba, ze sam by juz zwiazek.na straty spisal,.bo jak napisalas - powrotu by nie mial

TP 12.10

Marysia a skoków ciśnienia nie masz?? Bo ja przy Filipie miałam tak ok miesiąc przed porodem problemy z ciśnieniem i do tego takie na maxa jak ty spuchnięte stopy i dłonie i właśnie gin bala sie ze może to byc zatrucie ciążowe i wtedy jeszcze badania moczu czy nie ma białka. Dobrze ze robisz ten mocz, trzeba to sprawdzić bo zatrucie bardzo niebezpieczne. Ale z drugiej strony cvyba kazda na koniec nie ma smukłych stópek :)

My dzisiaj na kolacje jedliśmy pizze z bulek od kebabów - pychotka. Moja mama robi :)

A teraz muszę iść jeszcze naczynia pomyc.

Za tydzień czeka nas nasza imprezka urodzinowa i zarazem 5-lecie ślubu. Juz sie boje tych przygotowań, ma być ok 20 osób

Dzien dobry. Padlam trupem wczoraj.

India troche za wczesnie, zebys w 37 rodzila takze nogi zaciskamy.

Życiowa u mnie 37 to skonczony 37 czyli 9 dni.
Zelki kwasne uuuwiellbiam, jakie jadlas?

Paraplu ale ta kolezanka terminowo urodzila?

Violu nie kontroluje cisnienia. Ale zawsze niskie mialam a ostatnio podwyzszone, ale w normie sie miesci.
Wyniki moczu po 15.
A kogp imprezy beda??

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Cześć laseczki :-)
Nie Było mnie od piątku bo moi rodzice u nas byli , i szwagierki itd .. Codzień 10-15 osób na obiad i kolacje .. Dziś jeszcze teściowa Bedzie i 2 siostry na obiad ale ona wszystko przygotuje do żarcia bo ja juz mam dość ... Mam juz troche skurcze ale bezbolesne tak troche boli jak na okres i nie sa regularne , nie krwawie i innych objawów brak takze luz narazie a do szpitala mam 2 km ..
JeszcE nie zdążyłam was przeczytać wszystkie takze nadrobię ...
Kasia Marysia - żabciu zal mi ciebie ciagle sie denerwujesz :-( a ja z twoimi plamieniami ?
Życiowa i Kasia Marysia - mam takie same stopki jak wy z nawet gorsze .
Dziś nie spałam od 3h do 5h rano tak mi znow cierpła ręka ze az bolała :-(
Milka tak strasznie mi naciska na dol ze czasem bardzo boli :-( wczoraj az krzyklam a mąż do mnie : chyba sie nie zaczyna ? Nie rob jaj bo potrzeba mi jeszcze 3 dni by skończyć nasz pokój :-[emoji12][emoji1][emoji1][emoji1]... Idz i leż..myśli ze jak pójdę leżeć to nie urodzę hahaha .. To terminu tydzień troche ponad ! Boże żebym tylko 31 lub 1 wrzesnia nie rodziła bo on sobie nie poradzi sam z dziećmi z rozpoczeciem roku itd ... [emoji1360][emoji23][emoji75][emoji7][emoji38][emoji173]️[emoji173]️[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji254][emoji254][emoji255][emoji257][emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 38 tc

Kotek sie przybłąkał [emoji192][emoji192][emoji192]
1471844070-5datbd.jpeg

1471843980-ynqglg.jpeg

Brzuchol [emoji257][emoji257][emoji257]

Ostatnia edycja:
reklama
Olamagda juz myslalam, ze urodzilas[emoji7]
Uswiadom meza ze urodzisz tak inaczej[emoji5]
Brzuszek duuuuuuzy;);) a co to za ruda kizia???

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Do góry