reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India kot ma kuwetke, wyprowadzac nie trzeba:)

Ja Wam powiem ,ze boje sie rano wyjsc na podworko bo pies potrafi masakre zrobic....

Zyciowa ktore to ????

AniaH Nas czyta bo lajkuje posty:):)

Ja tez czekam na te kreski. Ale ciezko obstawiac, bo zadna nie pisze. Moze wszystkie na raz strzela:)

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

reklama
Dzien dobry. Padlam trupem wczoraj.

India troche za wczesnie, zebys w 37 rodzila takze nogi zaciskamy.

Życiowa u mnie 37 to skonczony 37 czyli 9 dni.
Zelki kwasne uuuwiellbiam, jakie jadlas?

Paraplu ale ta kolezanka terminowo urodzila?

Violu nie kontroluje cisnienia. Ale zawsze niskie mialam a ostatnio podwyzszone, ale w normie sie miesci.
Wyniki moczu po 15.
A kogp imprezy beda??

Dokladnie w terminie urodzila. On wrocil z wesela w poniedzialek a w sobote urodzila.
Jakby wesele bylo pozniej to ja bym musiala zamiast niego byc na porodowce i robic za tlumacza bo ona nie zna ani angielskiego ani holenderskiego.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

KasiaMarysia o takie ;)
1471848492030.jpg

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Załączniki

• 1471848492030.jpg
    1471848492030.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 149
Zyciowa lepsze niz te robaczki??:)

Paraplu uuf to dobrze:):) afera byla by nie ziemska.

Dziewczyny co myslicie o monitorze oddechu?

Wszystko zalezy od tego jaki gatunek chomika sie kupi. Ja zawsze bralam syryjskie i zawsze sie oswajaly, ale ciekawostka - ze ten, ktorego teraz mamy od poczatku gryzl M. Haha :-) mysle, ze chomik czuje, ze ten pan to srednio zwierzeta lubi :p albo po prostu trafialo sie, ze M. sie do niego po sprzatniu zblizal i moze pachnial jakimis substancjami nie pasujacymi chomikowi. Ale ja go biore do reki i jakos nigdy nie chcial mnie dziabnac.
No wlasnie Marysia- kot to stworzenie idealne jak dla mnie :-) ale tak jest, ze koty albo sie kocha albo nienawidzi

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Laski która z was ma łóżeczko albo chociaż bok łóżeczka pod ręką i mogłaby mi zmierzyć ile cm jest od góry do dolnej krawędzi? :)

33tc ♡Tymon♡ +12kg

KasiaMarysia ja zjadłam 5 chyba i mi język popękal[emoji14]bo ja najpierw zjadam tez kwasek sam[emoji14]tzn zlizuje go... w sumie taniej by mi wyszło kupić torebkę kwasku i jeść go łyżeczka[emoji14]

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja nie mam lozeczka jeszcze, bo najwyrazniej kolega w kulki leci, mial.mi przywiezc do.konca tygodnia i pewnie zapomnial :]

Marysiu, ja nie kupuje. Gdybym mieszkala w domu to.pewnie w nianie bym zainwestowala. Monitory oddechu potrafia wywolywac falszywe alarmy. Moze u Ciebie soe sprawdzi. U nas srednio, bo i tak Ada bedzie obok nas

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

Zyciowa lepsze niz te robaczki??:)

Paraplu uuf to dobrze:):) afera byla by nie ziemska.

Dziewczyny co myslicie o monitorze oddechu?

Wez, ja nie wiem jak mozna cos takiego zrobic. Bylam w ogromnym szoku jak powiedziala mi, ze on jednak leci na to wesele bo dla oczywistoscia bylo, ze nie poleci do innego kraju majac kobiete w 39tc. Nawet przez mysl mi nie przeszlo, ze w ogole rozwaza lot. Coz, czlowiek uczy sie cale zycie ;)

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

reklama
Ja ani monitora ani niani nie kupiłam ale nianie dostałam od szefów. Nieużywane leży bo na 42 metrach słyszę malucha :) ewentualnie jak będę szła będąc sama pod prysznic czy do WC to wtedy się przydać może.

Życiowa ja nie lubię tych zelek :) mąka mi smakują.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry