reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
20160823_180448.jpg
takie to łóżeczko
20160823_180507.jpg

Załączniki

• 20160823_180448.jpg
    20160823_180448.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 160
  • 20160823_180507.jpg
    20160823_180507.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 162
Takie kluchy. Kulki ze śliwka w środku i z bułka tarta polane ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mam anegdote do knedli ze sliwkami.
Mieszkalam juz z mezem, babcia nam wlasnie knedli narobila i pytam sie M. czy bedzie jadl ze smietana czy z bulka z maslem. Wybral smietane. Knedle mielismy jesc nastepnego dnia.
I tego kolejnego dnia dzwoni do mnie wracajac z pracy czy ma mi kupic bulke ( my zawsze chleb jemy), pytam sie po co? A on, ze przeciez do knedli chcialam :-D
Oczywiscie mi chodzilo o knedle z tarta bulka i maslem

Adrianka [emoji173] 33 tc
TP 12.10

No mi się też podoba . Ale bałam się ,że może przyjdzie jakieś felerne albo uszkodzone przez te komentarze ale przyszło bez żadnej wady .;) a jeszcze kurier chciał mnie oszukać bo mówi czy może mi wydać bez 2 zł bo ono kosztowało 368zl a ja mu dałam 400 a ja mówię że no Oki a on mi dał 20 zł i idzie i mówi do widzenia a ja mówię Paniee dawaj mi tu dyche ja nie mam zamiaru prezentów robić a on się tak speszyl i ahh przepraszam Panią ;p

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

reklama
Do góry