reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Znika znika ale jest miękki i flakowaty. Rozstępy mam tylko pod biustem widoczne. A ile kg to nie.wiem bo nie mam wagi[emoji14]przy okazji się zwaze i zamelduje.

OlaMagda no to jesteś na wylocie. Oby Mila dala skończyć remont ! :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurde a ja będę miała pewnie najbardziej widoczne te od Pipki w górę bo one są najgrubsze i najciemniejsze. No ale jakoś to przeżyje ;).

Olaa Ty to tak się narobisz ze moment pojedziesz.

Mi dzisiaj mama okna pomyla. Ja popralam firanki i zasłony i poprasowalam zasłony bo do firanek nie mam cierpliwości bo mam z tiulu i mama prasowala. Posprzatalysmy cały dom . Tzn ona więcej się narobila ale i ja się czuje zmęczona mocno. Jak siadłam w wannę to myślałam że z niej nie wyjdę tak mnie biodra i kręgosłup boli ale teraz leżę troszkę. A mały się tak tłucze ze jejuu i siku mi się chce co chwile a myślałam że zasne ale gdzie tam . ;)

[emoji173]Filipek, 37 tydzień[emoji173]

Aaa to co mi się ubzduralo ze 16.08 ? Mój ma wtedy urodziny i pewnie mu mówiłam albo zdj pokazywałam wtedy Twojego Ignasia;p
Kochana mnie nie wzięło na sprzątanie bo mi się nic dzisiaj nie chcialo ale tak mi wrozycie szybko poród to się przestraszylam i posprzatalam;p chociaż mama chciała sprzątać jakbym była w szpitalu ale ona mi zaraz tak w szafkach pouklada ze później nic nie idzie znaleźć ;p

A widzisz a moj synio z 8 :)

Ja przed cc właśnie sprzątalam bo mówię kurde potem nie będzie jak. I jak mama była to przed przyjściem położnej generalne zrobilysmy bo mąż jak sprzątal to nie było tak dokładnie jakbym chciała mimo że się bardzo stara :) kochany ten mój mąż.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No i właśnie ja też dlatego posprztalam tak już na picus glancuś ;p
A mój i sprzątanie to gdzież coś Ty .;p on tylko mi nabrudzic potrafi.
Dostałam takie niby nosidlo na szelkach od koleżanki i aż się zdziwiłam jak mój powiedział ze będzie z małym chodził w tym na mecze do nas i na spacery hehe . Myślałam że popcha wozek i resztę będę musiała sama robić ;p
Ale fajnie tak sobie juz to wyobrażam hehe;)

Do góry