reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Duza Madzia i gotowa do wyjscia :-) a masz rozwarcie juz jakies???

Mi na str ikei wyskakuje takie za 119 zl,nawet jak sklepu nie wybiore, wiec mam nadzieje, ze i w sklepie taka cena bedzie

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

India nie ma rozwarcia:) czop trzyma wszystko jeszcze. Wizyta za 2 tyg. Na stale kazala nospe 3x1 i magnez 3x1. Nospy nie mam zamiaru brac.

A lozeczka sprawdze dokładnie jeszcze raz:)

[emoji173]Madzia 37 tydzień[emoji177]

Hmmmm, dziwne, ze ona Ci nospe i mg kaze brac jeszcze... A dwa tygodnie to dlugo, moze juz nie pojdziesz ;-)
Nie dala Ci skierowania na KTG.
Za dwa tygodnie Ty bedziesz w skonczonym 39 tygodniu, tak? Rozpoczetym 40tc?

TP 12.10

No sama jestem w szoku. Jedziemy do takiego jednego dentysty na 16:30 on z bolem zeba nie zostawi raczej nikogo[emoji5] najblizsze pogotowie dentystyczne jest jakies 70 km a i tak raczej tam nie zrobia nic konkretnego. U nas to ogolnie jest srednio zczym kolwiek. Nawet ludzi do pracy nie moga rodzice znalezc a jak na nasz rynek to dobrze placa. Blisko mamy do niemiec i wiekszosc tam dojezdza do pracy. Co do fachowcow to my praktycznie wszystko sami robimy chodz mam dwoch znajomych co bardzo dobrze robia ale z terminami u nich ciezko[emoji5]

Kasia magnez jeszcze ci kazała brać? w szoku jestem... przecież on wycisza skurcze a ty juz możesz rodzic... dziwne...

33tc ♡Tymon♡ +12kg

MalaMi ostro z terminami... ja zarejestrowałam Marysie to na fundusz 12.09 a prywatnie 30.08...
wiec tez poczekamy. ..

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja w piatek Radka do pediatry do zdrowych dzieci zapisywalam. Mamy termin na 09.09
Na NFZ

TP 12.10

reklama
Tylko że ja mam spóźnioną ciążę i ona dziś wpisała mi że mała na 36 tydz wygląda... Magnez 1 dziennie będę brać i witaminki te co brałam.

MałaMi to oby ten dentysta pomógł, bo ból zęba to najgorsze co może być.

Do góry