reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
ja to mam wrażenie , że ona się baaardzo wolno rozwija i zaczynam się martwić. Ciąża miała byc o tydzień późniejsza a czyli powinna na 37 tydzień wyglądać a nie na 36.

Kulcia łooj to ładnie przybiera :):)

ja to mam wrażenie , że ona się baaardzo wolno rozwija i zaczynam się martwić. Ciąża miała byc o tydzień późniejsza a czyli powinna na 37 tydzień wyglądać a nie na 36.

Kulcia łooj to ładnie przybiera :):)
Kasia, urodzi sie mniejsza co nie znaczy, ze ma.problem z rozwojem....

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

KasiaMarysia dużo myślisz.
Teraz ogólnie to już się wolno rozwija na bank bo dziecko na tym etapie ciąży zbiera tylko tkankę tłuszczową a wszystkie narządy są juz ukształtowane chyba tylko płuca jeszcze się rozwijają bo one robią to najwolniej.
wiec wrzuć na luz bo nerwicy się nabawisz w ostatnich tygodniach jeszcze a po co ci to.

33tc ♡Tymon♡ +12kg

Kasia a ty myślisz ze dzieci się rodzą wszystkie jak babyborn od miarki równe? przecież rodzą się różnej długości i różnie ważą wiec jak ty byś chciała? żeby w danym tyg wszystkie pomiary u każdego dziecka były idealne dla danego tyg który bądź co bądź jest średnią jakaś którą wylicza aparat do usg.... no pomyśl logicznie....

33tc ♡Tymon♡ +12kg

India trzeba byloby sie troche wyszkolic w tym kierunku[emoji5]
Kuzynka robi protetyke i wyobraz sobie ze miala teraz praktyki i dostala 2 propozycje pracy mimo ze jeszcze szkoly nie skonczyla[emoji5]

Popieram to co pisze Zyciowa. Pomysl, ze ja sie urodzialm w terminie i wazylam 2300g. A moj brat dwa lata wczesniej ode mnie tez w terminie z waga 2200g.
Nie mielismy zadnych wad

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

reklama
15.07 byłam w 31 tyg i wymiary odpowiadały 30+6
A dziś już prawie 37 tydzień i wpisała wymiary 36, więc ile urosła ? no tyle co nic a przez 6 tyg przybrała tylko 740g. Nosz dla mnie mało.

Do góry