reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiecie co w tym miesiącu moja koleżanka robiła dwa testy i oba negatywne . Miała krwawienie ale skąpe wiec zrobiła kolejny i bam. Ciąża :) także zawsze jest iskierka.

Wiki no może jednak ;)

Ania H ja też strasznie nie lubię tego czasu przed @ Objawy i na @ I na ciążę podobne Trzeba się nauczyć cierpliwości

Jestem umierajaca. Zrobiłam badania, w sklepie tak mnie brzuch rozbolal, że myślałam że tam padne, a mój tata mnie dalej ciągal. Musze mu wybaczyć, bo nic nie wiem o ciąży. Mdłości... Wczoraj rzygalam, ale dzisiaj juz nie chce :(

Mamokulko, dajesz nadzieje! Tez jak mowilam, moja przyjaciolka o ciazy do 4 mieesiaca nie wiedziala, takze roznie to bywa!

Wiki, tez nie wiem czy bym wytrzymalaa! I tak Cie podziwiam za sile w tym miesiacu, ze w miare gdyby nie wyszlo nie przejmujesz sie.. Brawo, tak trzymac! ;*
A moze @ nie bedzie, hmm!

KasiaMarysia chyba pisalas, ze Ci owulacyjny wyszedl pozytywny przed terminem @ i oznaczal ciaze. Cieekawe jak to jest z tymi testami, czy teoria ta sie sprawdza u kazdeego..

Dora, oj taaaak - cierpliwosc to cecha pozadana dla staraczek ;)
Okres, plodne, owulacja, czekanie, czekanie, czekanie, radosc albo zawod, znowu okres, czekanie na plodne, na owulacje, na objawy, na @, zeby nie bylo albo zeby jyz byla, zeby znowu czekac na plodne.. ciaagle CZEKANIE..

reklama
Do góry