reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anetka, zrob zrob zrob owu! Kiedy zrobisz? ;D uhuuu!

Wiki, kochany Mezus..!
I wieesz, moze zaoopatrz sie na zakupach w tescik ciazowy, coo? ;)

Anetka, nie zartuj ze tak droogo?! Ja pierdziele... u mnie tsh 12 zl, i tak ssamo po 12 ft3 i ft4, bhcg 22 zl.. Patrzcie jakie rozbieeznosci..

reklama
To i tak jedna z nizszych cen :)
Bo w innych placowkach drozej bylo.
moze dzisiaj zrobie? Ty tez????
Wyslalam Ci na snapie czata ale mam blad doreczenia :]

Hej wam !
przepraszam ze sie nie odzywam ale mam sajgon w domu przez ta awarie z woda,ale dobrze ze chociaz zimna juz jest.
Minka widze ze przykladasz sie bardzo do staran tak trzymaj ! U mnie w tym miesiacu nie mam nawet co marzyc ze zajde bo slabiutko ze staraniam bo maz zmeczony wraca pozno nie ma sily nawet na starania ale trudno moze za miesiac bedzie lepiej.
Tak patrzac po naszej tabelce to co tydzien powinna byc co najmniej jedna ciaza ale na ten tydzien cos mi sie wydaje ze bedzie wiecej :tak:
U nas dzis tak wieje ze masakra,ledwo ze sklepu z Lila przyszlysmy .

Tak sie uczę:D
Brak motywacji do nauki, dobrze ze moj P tego nie widzi:D

Załączniki

• 1454069567999.jpg
    1454069567999.jpg
    84,2 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Nadziejka jakie ciacho robisz ?
Ja na tlusty czwartek mam zamiar faworki zrobic a na post postanawiam nie jesc slodyczy musze troche schudnac a slodycze to moj nalog

Do góry