reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wkurzylam sie, poszlam po paski do apteki i sie okazalo, ze mam recepte bez pieczatki szpitala i nie kupila bo 3 x drozej. A do tego szpitala mam z 1,5 godz. drogi.
Jade teraz na KTG to moze w tym szpitalu dobra dusza mi wypisze recepte

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Wkurzylam sie, poszlam po paski do apteki i sie okazalo, ze mam recepte bez pieczatki szpitala i nie kupila bo 3 x drozej. A do tego szpitala mam z 1,5 godz. drogi.
Jade teraz na KTG to moze w tym szpitalu dobra dusza mi wypisze recepte

TP 12.10

India rodzinny lekarz powinien Ci przepisać receptę bez problemu. No chyba że uda ci sie w tym szpitalu :)

Aha to masz rzeczywiście taką duzą, muszę poszukać. I takie flanelowe jak Życiowa wstawiłą zdjęcie też kilka kupię :)

A od jakiego czasu starasz sie z nia skontaktowac? Smsy wysylalas?
U mnie z obiadami kiepsko,nie chce mi sie robic, woec nie robie niczego wyszukanego, a to spagetti, a to zapiekanka ryzowa

TP 12.10

India ja do niej pisalam tydzien temu w poniedziałek w sprawie duphastonu i napisala do mnie ze wylatuje do USA na tydzien ale po powrocie sie odezwie. Od razu poprosilam ja o zapisanie na wizyte i cisza

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry