reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa ale super!! Juz wiesz kiedy będziesz miała skarbka przy sobie :) :) :D najważniejsze ze wszystko dobrze :) a nie mowil ile jeszcze maly przybierze??

reklama
India Ty tez masz juz bliziutko:)
my juz spakowani jestesmy tylko z ranca zabierzemy to co podreczne. Zdazylam sie z moim juz poklocic bo on ma czas na wszystko i teraz sie pakowalismy do samochodu ehhh ledwo stoje na nogach

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa no 3kg to taki "normalny" wagowo bobas :D w sam raz :)

MalaMi szerokiej drogi jutro. A gdzie jedziecie dokładnie??

India zyciowa ma racje hehe- czasem może byc różnie :)

Życiowa super wieści [emoji179][emoji1360]
A ja jestem załamana :-( dalej nie mam mleka , nawet nie wiem
Czy leci siara ja niw widze , dziś poprosiłam zeby dali mi dla niej butelkę. Boje sie ze jest głodna biedusia , boli ją brzuszek i płacze :-((

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ UR.12/09/2016 .

reklama
Do góry