reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Połóż się Kasiu i wypoczywaj; )
Ja dziś śniadanie na słodko. Chalka z dżemem i kakao :)

No córka fajnie ale synek tez by cieszył bardzo , wiadomo :) jest jeszcze wcześnie także może coś jeszcze wyrosnąć tej mojej córce :) ale liczę na to , że nie wyrośnie bo już się nastawilismy hehe

Minkaa, wykonczysz tego swojego P kiedys ;D ale seksu nigdy nie za duzooo!

MalaMi, masakra, co maz Ci odwalil! Ty mu niespodzianki, a on docenic nie potrafil.. Ale chyba nie jest ogolnie zle, coo? Mowilas, ze malo rozmawiacie.. Moze jakos cos da sie zroobic, jaakos odzywic malzenstwo?

Dzwoneczku, super, ze seksik byl i widac od razu ze lepszy humor masz ;)

KasiAMarysia, ja sie nie napalam na to wszyystko, czytalam jakk glupia o tych testacj owu i sama juz NIC nie wiem.

MamaKulka dziekujemy, wszystkie tu chyba tak strasznie cjcemy zeby te owulacyjne sie sprawdzily...
Hmm, coreczka? Super! Wiaadomo, ze jak sien pragnie dziecka to byle by bylo zdrowe, ale jednak w glebi gdziies tam jakies preferencje saa..!

Nadziejka, powodzeeenia!

Wiki, testowalas?

Ja jeszcze dupy z lozka nie ruszylam i trzymam siku, bo waham sie czy nie walnac testu jakiego, ciazowego allbo owu, bo mamm jeszcze po jednym, chociaz peewnie nie ma seensu ;p a od wczoraj wieczora mam stan ppdgoraczkowwy bez zadnnych innych objawow przeziebieniaa, pewnie mnie rozlozy za jakis czas..

Dora, przez zoladek to tez trzeba potrafic do serca dojsc :) nalesniki mniaaaami!

Kasia, lezakkuj!

India, mnie tez boli brzuch od wlasciwie zaraz po owulce, raz lepiej raz gorzej.. eh.

reklama
Do góry