reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wczoraj oglądałam film z mężem wiec nie musk kiedy pisać , i tu takie zaległości ze szok !
Przy okazji zakebisty film bardzo polecam " do utraty sił " był w kinach nie dawno .
Ja sie dobre czuje ale dalej mdlosci wieczorne i straszny ból piersi , i dalej mleczny śluz . W poniedziałek stuknie 11tydzien , niech zleci juz szybko ten pierwszy trymestr , bo oszaleje .

reklama
Ja wg aplikacji mam 13 rozpoczęty bo 12 i 2 dni ale wole liczyć jako 12 bo dzidzia ma taki rozmiar tez. ;) Olusia zbliża się do magicznego drugiego trymestru :)

Ania dawaj ciążowy. Może wyjdzie juz dziecko :)

No każdy chce zdrowe ale to nie znaczy tak jak mówisz , że nie można mieć jakiś preferencji ;)

Musze znaleźć tabelkę żeby zobaczyć kiedy kto ma dziada :)

Ola ja się czuje juz całkiem spoko. Czasem wymiotuje ale ogólne samopoczucie jest już coraz lepsze. Cycki mi dokuczają :)

Falszywy alarm. Ciazowy negatyw ewidentny, nawet ze zlosci owulacyjny tez wsadzilam w te siki i tez negatyw, nawet cienia. Ch*ja!

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Wiiktoriiaaa.....23........1.........30.01
Czekam...........32........2.........01.02
Aniaa_H..........23........1.........02.02
India9...........30........2.......ok 5.02
viola150.........30........2.......ok 7.02
Dora032..........32........2 ........ 7.02
Dzwoneczek.......30........2.......ok14.02
minka23..........23........1.......ok14.02
MałaMi90.........26........3.........14.02
Życiowa..........28........2...........??
Kasiaa654........23........1.........24.02

NICK..WIEK..CIĄŻA ..TER.PORODU
OlaMagda.........34........4.......28.08.2016
KasiaMarysia.....23........1.......16.09.2016
anka_32..........34........3.......05.10.2016
Mamakulka.......24......1.......13.08.2016

Mamakulka proszę :)

AniaaH żadne fałszywy alarm!! do @ jeszcze 4 dni więc wszystko możliwe że ciazowy wydzedł negatywny - mówiłam testuj później bo będzie Ci smutno :***
a co do tych owu to ja nie wiem do końca czy to ma jakieś powiązanie z ciążą.
dopóki @ niwe przyjdzie to jest nadzieja i tak masz mysleć :) :***

India co do karmienia to pewnie że tym razem bym chciała, ostatnim razem nie karmiłam dlatego że nie miałam w ogóle!! pokarmu - naprawdę, mały przystawiany non stop a płakał i płakał bo głodny. mi położne od razu powiedziały że jak on taki duży (4900) to bede musiała go trochę dokarmiać. a okazało się że ma alergię i skonczyło sie na aptecznym Nutramigenie do półtora roku... a teraz pije normalne mleko i nic mu nie jest :)
Minka :* u nas dziś jaja sadzone z ziemniaczkami i surówką :) mój B idzie na 14 do pracy, ja wróce po 14 więc sie miniemy. Popołudniu z synkiem będę musiała coś wymyślić żeby sie nie nudzić :)

Dzień dobry ;)

Nadziejka powodzenia w szkole ;)

Ola fajnie tak spędzić czas z ukochanym :)
Ani się nie obejrzysz wskoczy 13 tydzień :)

Minka dawaj bita śmietanę ;) na pewno się nie oprze.

MałaMi co on zwariował? Ja też bym się wkurzyla, może też nie tyle wkurzyla co było by mi smutno.

Ania!!! mówiłam poczekaj. Póki nie ma małpy wszystko jest możliwe.

Mamakulka to już ten najgorszy okres za Tobą ;)

Hej. Ale mialam noc.... o północy wstalam do łazienki i pozniej przez 2 godziny nie moglam zasnac! Caly czas cos mnie ciagnelo, szczypalo itp nie moglam sie ułożyć n zadnym boku bo mnie cisnelo i pobolewalo dopiero na wznak bylo ok tylko zr ja nie zasne na wznak..... mąż sie smieje ze blizniaki sie ulozyly po bokach dlatego nie moglam sie ulozyc

Zapraszam na spaghetti:D

Załączniki

• 1454147492307.jpg
    1454147492307.jpg
    60,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Mowilyscie, ale to tak cholernie kusilo...
No troche smutno jest, ale nic tam. Jeszcze mam czas!
Porwe sie teraz w wir sprzatania albo padne plaackiem, bo siie masakrycznie czuje.

Ps. Jak sie wpatruje w ten test pod swiatlo to cien cienia cienia widze, ale juz nieraz tak chcialam widziec kreske, ze sama mi sie rysowala w oczach i nic z tego nie bylo, wiec wiadomo ;)

Do góry