reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia narazie nie kazala pomagać, zalecila tylko wlasnie ten laktator i to do picia na rozkręcenie laktacji. Ja tego mleka za duzo narazie nie mam. Zobaczymy jak to będzie.

Jesli bedziemy sie obie tak denerwować to odciagac bede i dawac w butli.

MalaMi to kawal dziewczynki.będzie[emoji3] super ze wszystko ok. Ale termin Ci sie niezle przyspieszyl. Z czego to wynika??

Amelka :* 39tc
cc 8.11

reklama
Violu usg mu wilicza z wymiarow dziecka i na tej podstawie mowi. na paczatku w ktoryms tygodniu ciazh ustala termin porodu wg usg bo do ktoregos tam wlasniw tygodnia dzieci rosna tak samo no i wlasniw moja teraz troszke szybciej rosnie i dlatego przesunal mi sie szybciej termin. on i tak patrzy na ten pierwszy termin z usg i om

a może Amelka????

Viola, dziekuje.
Ja po femaltikerze jakies 20 ml wiecej sciagalam. Przystawiaj Amelke jak najczesciej i uzywaj laktatora ta metoda 7-5-3, mam nadzieje, ze rozbujasz laktacje. Pij duzo wody, bo to bardzo wazne jest. I po karmieniu tez uzywaj laktatora nawet jak bedzie na sucho dzialal.
Co do lezaczka to mozesz sprobowac klasc na chwile mala, jesli masz ten 0+. Mnie osobiscie nie podobalo sie, ze mala brzydko w takim lezala i u nas lezaczek na dluzej poszedl w ruch dopiero od niedawna, moze od pierwszego miesiaca.

Marysia, Adzie to czasem tak jak Dzwoneczek pisala idzie takim cisnieniem, ze odrazu do nosa. A czasami poprostu widac, ze nie moze oddechu zlapac, a nie widac pokarmu, czyli zostaje ostatecznie w srodku. Nie sprawdzalam jak to by sie skonczylo, gdybym nie reagowala. Wole ja podnosic tym bardziej, ze czesto zmienia wtedy juz kolor, ma tez czerwone pelne lez oczy.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Acha, Viola - ja od samego poczatku pilam 3x na dzien herbatke hippa na laktacje. ********** to pozniej dopiero kupilam i pije czasami, bo jest pyszny

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
India ;( przykra sprawa. Jesli tak jest to koniecznie pilnowac trzeba. Mojej szwagierki syn jak mial 3 tyg to w szpitalu wyladowal, bo sie zachlysnal az siny byl i dostal zapalenia pluc.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Do góry