reklama
India9
Fanka BB :)
Jejku, biedulek :-(India ;( przykra sprawa. Jesli tak jest to koniecznie pilnowac trzeba. Mojej szwagierki syn jak mial 3 tyg to w szpitalu wyladowal, bo sie zachlysnal az siny byl i dostal zapalenia pluc.
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
India9
Kasia, a Ty na kiedy masz termin? Ja sie juz gubieMała Mi ciekawe jak ten termin wyjdzie rzeczywiście. Ja mam w poniedziałek wizytę i juz nie mogę się doczekać![]()

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Życiowa
ej napisałam takiiiieeego posta i mi zjadło...
zdążyłam odprowadzić Marysie na sniadanie do przedszkola i jestem z siebie dumna haha
malego niosłam na rękach. .. chyba w nosidlo albo chustę musze zainwestować bo wozka mi sie nie oplaca wyjmować a jemu wygodniej będzie niz tak luzem.
w nocy domagał aie piersi chyba co pol godziny... z tego zamotania gdzies mi sie wkładka zawinela i zrobilam powodz[emoji14]
mały jak zasnął mi na rekach na dworze rak go rozebralam i wsadzilam do łóżeczka i śpi a ja idę dopic kawę i jakiś prysznic wziąć
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
zdążyłam odprowadzić Marysie na sniadanie do przedszkola i jestem z siebie dumna haha
malego niosłam na rękach. .. chyba w nosidlo albo chustę musze zainwestować bo wozka mi sie nie oplaca wyjmować a jemu wygodniej będzie niz tak luzem.
w nocy domagał aie piersi chyba co pol godziny... z tego zamotania gdzies mi sie wkładka zawinela i zrobilam powodz[emoji14]
mały jak zasnął mi na rekach na dworze rak go rozebralam i wsadzilam do łóżeczka i śpi a ja idę dopic kawę i jakiś prysznic wziąć
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Życiowa
Anka_32
Co za noc. Toska zagilowana. Pół nocy się budziła bo jej przeszkaszalo. Czuję się jak po imprezie. A i spałyśmy we dwie na łóżku takim.zwyklym bo łatwiej było mi ją uspokajac niż jak była w swoim. No i w ostateczności wyladowalam w jej nogach bo tak się rozpychala że w pewnym momencie czuje że spadam z łóżka
także czuje się dziś zajebiscie... I mnie też pobiera...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nuśkaaa
Hejka Laski 
Ja tak na szybko teraz, bo na miasto za chwilę lecę, później zajrzę
MałaMi chciałaś tabelkę, to wklejam
Anka_32 podaj proszę swój termin i dokładny tydzień ciąży, to poprawię w tabelce
Aha wyrzuciłam z tabelki dziewczyny, które się nie odzywają już długo
Ściskam was
Ja tak na szybko teraz, bo na miasto za chwilę lecę, później zajrzę
MałaMi chciałaś tabelkę, to wklejam
Anka_32 podaj proszę swój termin i dokładny tydzień ciąży, to poprawię w tabelce
Aha wyrzuciłam z tabelki dziewczyny, które się nie odzywają już długo
Ściskam was
Załączniki
reklama
Mamakulka
Anka no to nieciekawie; ( ale taki czas chorobowy.
Życiowa pamiętam to. Kurde jak mnie to wpienialoooo.
KasiaMarysia ale pyzula! Ile waży? I to musi być jakaś konwersacja biznesowa bo powaga jak trza
India no bidula ta Twoja Adka.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa pamiętam to. Kurde jak mnie to wpienialoooo.
KasiaMarysia ale pyzula! Ile waży? I to musi być jakaś konwersacja biznesowa bo powaga jak trza
India no bidula ta Twoja Adka.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom