reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola czyli my tu chcemy i wierzymy. Nie da się nie myśleć. Ja się właśnie zastanawiam jak namówić M do pomalowania pokoju Było malowane 3 lata temu i mi się kolor znudził nawet się zastanawiam czy się czasem nie potknął przypadkiem z jakaś kawa czy czyms zosawiajacym mega plame

reklama
Dzwoneczek no moj coraz bardziej podejmuje ten temat kupna tej dzialki, ale ja sie boje ze nam sie cos odmieni, ze jednak nie bedziemy chcieli tu mieszkac, abo wyjedziemy za granice.. rizbie to moze jeszcze byc.
Olus u mnie wiara nie sprawdza sie niestety:-*

Dzwoneczku przyzwyczaisz sie:) moj P tez jak do mnie przyszedl, to nie mógł z poczatku sie odnalezc, bo on w bloku mieszkal, wszedzie mial blisko- a u mnie nawet sklepu nie ma:D

Anetka, zacytuje Minkee - czuje, zes zaciazona ;D

Dzwoneczku, ten projekt Hermiona, Twoj domeek - jejku. Cudny! Z moich marzen..! Niestety tam w tej sferze pozostanie. Nie ma racji sie ziscic. Pewnie tak juz zostaniemy - mamy gore u moich rodzicow w domu, 3 pokoje kuchnie i lazienke. Wystarcza, i pewnie, ze sie bardzo ciesze, ze w ogole cos mamy, ale moja mama choc kochana jest bardzo...ze takk powiem ciekawska i we wszystko sie wtracajaca. No i niny oddzielna gora, ale zebym chciala pochodziic nago, czy po prostu krzyczec z rozkkoszy, albo imprezoowac do rana - nie da sie. Wolelibysmy na swoim. Mamy oszczednosci, ale duzo za malo, zeby zaczac budowe domu, brac kredyt, tym bardziej, ze praca nie jest tak pewna, zeby soe w to pakowac.. Takze o.

Dzwooneczku, wlasnie jakk juz kiedys pisalam - moze wlasnie Ci sie uda, nigdy nie wiadomo, ponoc wystarczy wlasnie kropla i jeden raz ;D ponoc wpadki z przerywanego nawet sa, wiec co dopiwrp my i nasze tylki do gory :)

Viola, cieszysz sie, ze zaczynacie budowe? Mniej wiecej w ile czasu planujecie wybudowac sie?

Minka, trzymamm kciuki, bo dziewczyno nalezy Ci sie, zeby wreszcie Ci sie udalo. Kazdej tego zycze..!

Dzwoneczku, a kiedy sie wprowadzacie do domu?duzo Wam zostalo? Kiedy wracacie do Polski?

Minkaa, a Ty przemyslalas sprawe ze slubem? Tylko cywilny czy sie jednak zdecydujesz na koscielny?

AniaH :-*
Nie mam teraz glowy do tego za bardzo zeby o tym myslec, ja bym chciala tylko cywilny, ale moja polowka chyba jednak by chciala kościelny.
Ja nie lubie takich imprez jak wesela, nie lubie byc w centrum zainteresowania- kazda kobieta marzy o wspanialym weselu a ja wrecz przeciwnie:D nie wiem jeszcze jak to bedzie:)

Minka mysle ze nawet jak byscie kupili a potem byscie zmienili plany to byscie nie byli stratni bo dzialka to zawsze dobra inwestycja
Aniu dziekuje ci za pocieszenie trzeba miec nadzieje a co do tematu domu to ja tez kiedys nawet nie myslalam ze bedziemy mogli pozwolic sobie na taki ale wiele pracy i lata rozlaki z rodzina moze w koncu nam ten dom to wynagrodzi. Aniu mamy zamiar juz na wakacje sie wprowadzic tylko maz jeszcze pojedzie na rok zeby jeszcze zarobic zeby juz na dobre dokonczyc meblowanie i na nowszy samochod bo juz jak sie taka mozliwosc to trzeba wykozystac bo niewiadomo jak bedzie w polsce z praca

reklama
Do góry