reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Niedziela, a u nas kurcze się sezon chorób zaczyna, ja na gardło wytrzymać nie mogę mój mężuś wymiotuje od 3 w nocy, rano myślałam że pogotowie będę wzywać, wyglądał strasznie, kontaktu zero... Masakra jakaś.
Minka ja też uważam że to dobra inwestycja. My kupiliśmy mieszkanie, o domku też myślimy ale to jeszcze trochę ale coraz bardziej mój by chciał kupić coś gotowego do remontu, ma to swoje plusy i minusy.

Wiesz, Minka, nie wiem jaki jest Twoj P., ale powwiem Ci, ze ja np.tez bardzo chce koscielny, bo ma to dla mnie znaczenie religijne :) i chociaz M.tez wierzacy praktykujacy, to jemu obojetnie, ale wie, ze mi bardzo zaleezy. Warto sobie przemyslec dlatego, a wesele to i tak zawsze mozna zroobic male :) oczywiscie nie namaawiam, bo to tylko i wylacznie Wasza decyzja! :)

Minka, a bierzecie pod uwage wyjazd za granice? Bo mowisz, ze nigdy nic nie wiadomo:)

DWooneeczku, to dlugo juz jestescie za granica? I dasz rade tal bez meza rok? Kurcze, podziwiam Was.. ale oplacalo sie, prrawda?:)
tez mielismy takie plany.. byllismy w Anglii pare miesiecy, strasznie mi tam zle bylo. Praca ciezka, ja jako kobieta nosilam 20kg pudla, ale zarobki wiadomo.. 7funtow to nie 7zlotych. Niestety, ale firma, w ktorej bylismy zaczela podupadac, i nas pierwszych wywali. Nic nie udalo sie na szybko znnalezc, wiec postanowiilismmy wrocic. I nie wiem czy yo byla dobra decyzja, a teraz jeszcze studia mgr sa przez rok i tak jakos zyjemy. Mamy gdzoe mieszkac i za co zyc, na dziecko tez mozemmy sobie ppzwpolic. Ale wiadomo, ze co swoj dom, swoje miejsce.. ah. Sie rozgadalaam!

Wlasnie to jjest to. Co to za kraj, ze z praca tak ciezko. Studia czyy nie studia nicc nie daja. Chyba, ze prawnik, lekarz albo programista. Na samochod trzeba odklaadac latami, o domie juz noe mowie, a nie kazda kobieta sie szybko na dziiecko moze zdecydowac bo tez kwestia finansowa. I trzeba wyjezdzac. Dobija mnie to sttaszniee...!

To mój S nie lubi leczo bo potem chodzi i narzeka ze go zgaga piecze po sosie pomidorowym i przecierze . Hahahah
Woli sałatki , kotlety , grila , zupy itd ...
U mnie dziś słonko takie , ale wieje tak strasznie uuuu..
Dziewczynki no czekam na te wasze testy , musza sie tu mnożyć daty porodów , ustąpiłyśmy ze jedna na miesiąc !
Obstawiam Indie , i minkę jako pierwsze !! :-)

AniaH z tym ja nie jestem praktykujaca jezeli chodzi o kościół. Wierze w Boga, ale do Kosciola nie chodze. I jakos na razie nie wyobrazam sobie nagle pojsc przed oltarz po przysiege. No nie wiem, jezeli mielibysmy sie decydowac to dopiero za rok, bo teraz juz pozno troche, no i ja nie jestem do konca zdecydowana. A poza tym chcemy auto zmienic, no i moj mi wierci dziure w brzuchu co z ta dzialka:)

Kupilibysmy ta dzialke, i po naszych oszczednosciach:) a pieniedzy od rodzicow na wesele w zyciu bym nie wziela:) takze u nas wszystko jeszcze jest do obgadania:)
:)
Ale mam lenia:D

A co do Twojego pytania Anetko, jal sie czuje - brzuch mnie czasem leciiutko pobolewa, jajniki ciagna, rece jak do gory podnosze to ciagnie mnie kolo cyckow jalbym miala zakwasy, czasem czuje w nich takie jakby napiecie, i pieczenie kolo sutkow, wczoorajj caly dziien mialam dreszcze i goraczkke, taka niemoc, ze bylam pewna, ze dzisiaj chorobsko, a tu nic, jakby nic mi nie bylo. Tak jakk apetyt mialam ostattnio za piecioro, tak teraz w ogole nie mam na nic ochoty. I gazy z niczego, przepraszam za doslownosc, ale gazy bezwoonne jakby powietrzre.
A jak sobie jeszcze spojrzalam na ten nieszczesny test, to kreska sciemniala, co smiesznieejsze lepiej ja widac w ciemmniejszym miejscu niz pod swiiatllo, i porownywalam z tym owulacyjnym, i ta testowa jasniutka na ciazowym jest w tym samym miejscu ideallnie co testowa na owulacyjnym. Ale to rzeczywiscie za wczesnie, i pewnie okres przyjdzie. Ale bete we wtorek i tak zrobie przy okazji innych :)

reklama
Do góry