Wiesz, Minka, nie wiem jaki jest Twoj P., ale powwiem Ci, ze ja np.tez bardzo chce koscielny, bo ma to dla mnie znaczenie religijne

i chociaz M.tez wierzacy praktykujacy, to jemu obojetnie, ale wie, ze mi bardzo zaleezy. Warto sobie przemyslec dlatego, a wesele to i tak zawsze mozna zroobic male

oczywiscie nie namaawiam, bo to tylko i wylacznie Wasza decyzja!
Minka, a bierzecie pod uwage wyjazd za granice? Bo mowisz, ze nigdy nic nie wiadomo
DWooneeczku, to dlugo juz jestescie za granica? I dasz rade tal bez meza rok? Kurcze, podziwiam Was.. ale oplacalo sie, prrawda?

tez mielismy takie plany.. byllismy w Anglii pare miesiecy, strasznie mi tam zle bylo. Praca ciezka, ja jako kobieta nosilam 20kg pudla, ale zarobki wiadomo.. 7funtow to nie 7zlotych. Niestety, ale firma, w ktorej bylismy zaczela podupadac, i nas pierwszych wywali. Nic nie udalo sie na szybko znnalezc, wiec postanowiilismmy wrocic. I nie wiem czy yo byla dobra decyzja, a teraz jeszcze studia mgr sa przez rok i tak jakos zyjemy. Mamy gdzoe mieszkac i za co zyc, na dziecko tez mozemmy sobie ppzwpolic. Ale wiadomo, ze co swoj dom, swoje miejsce.. ah. Sie rozgadalaam!
Wlasnie to jjest to. Co to za kraj, ze z praca tak ciezko. Studia czyy nie studia nicc nie daja. Chyba, ze prawnik, lekarz albo programista. Na samochod trzeba odklaadac latami, o domie juz noe mowie, a nie kazda kobieta sie szybko na dziiecko moze zdecydowac bo tez kwestia finansowa. I trzeba wyjezdzac. Dobija mnie to sttaszniee...!