reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Bolacy brzuch @ nie oznacza :-) mnie tez bardzo bolal i bylam pewna, ze dostane @, tym bardziej, ze nawet podbrzusze mi nabrzmialo.
Tez trzymam kciuki, byloby super

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Chodzę i popłakuje cały dzień, bo tak jakoś sie nastawiłam, tak sie czułam że już będzie.
Kupię ten pink i ten z Rossmanna.
Jestem wdzięczna za wsparcie i kciuki, trzymajcie niech mikołajki bedą radosne

No i już po sprawie, zaczynam plamić, delikatny biało różowy śluz, wiec pewnie @ sie rozkręci

Ostatnia edycja:
Leeleth - moze to nie @! Poki sie nie rozkrecilo jest jakas nadzieja

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Chodzę i popłakuje cały dzień, bo tak jakoś sie nastawiłam, tak sie czułam że już będzie.
Kupię ten pink i ten z Rossmanna.
Jestem wdzięczna za wsparcie i kciuki, trzymajcie niech mikołajki bedą radosne

No i już po sprawie, zaczynam plamić, delikatny biało różowy śluz, wiec pewnie @ sie rozkręci
Moja obecna ciąża to mega wpadka. Po dwóch poronieniach nawet w planach nie miałam kolejnej ciąży tym bardziej tak szybko po ostatnim poronieniu.
Więc niby dostałam okres to był piątek i wlozylam tampona ale po kilku godzinach był prawie czysty stwierdziłam że się rozkręca ale już się nie rozkrecil, a jakoś to olalam bo byłam podjarana nową pracą która właśnie zaczęłam . We wtorek siedząc na poczekalni do lekarza zaczęłam grzebać w telefonie i trafiłam na kalendarzyk i szok bo okres powinien być 6 dni temu a było tylko to coś. Od razu do apteki po test i wyszły takie krechy aż bordowe.
Obecnie jestem w 17t2d i czekam na ruchy :) także te plamienia nie zawsze muszą oznaczać okres.
Czekaj do terminu okresu. Zajmij się czymś. Zacznij robić pierniki ja święta :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej dziewczyny :)
staraczki nowe ja się witam i też trzymam kciukasy mocno!! :)
bo ja caly czas podgladam i czytam was.

dzieci słodkie wszystkie :)
Tymek wysyła buziaki :)

1480773605047.jpg

mi też przyszło zamówieniem ze smyka :)
1480773631712.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1480773528632.jpg
    1480773528632.jpg
    49,7 KB · Wyświetleń: 53
  • 1480773605047.jpg