reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola od porodu mam takie same bóle i tez się bałam , że wyrostek [emoji4]

dqpr3e5eajl6ksyw.png
Ale bylas z tym u lekarza czy cos?? Po pierwszym cc nic takiego nie miałam

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
No ładnie trzyma główkę Fifi nie powiem ;) ogólnie jest silny taki odwraca się sam na boki z brzuszka na plecki i odwrotnie także super .;) 9.12 mamy szczepienie to się dowiem ile waży ten pipasek bo juz ciężki jest ze heej. ;p

Piękne bobaski; * mogłabym oglądać bez przerwy zdjęcia ;)
Olcia dawaj tu Milenki nam pokazuj trochę ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ania ja też bym się nie przejmowala. Może ladna jesteś i masz fajne dzieci i zazdrości. Wiadomo, że nie powinien rozrabiac ale bez przesady.

dqpr3e5eajl6ksyw.png
He he dzięki Kulcia, może coś w tym jest [emoji3][emoji6][emoji32] na pewno jestem od niej młodsza o 20 lat i chudsza o 10 kg [emoji16][emoji23][emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Hejka :)
Dora dziękuję, mam nadzieję że uda nam się jutro coś kupić ;)
KasiaMarysia dzięki za rady, mój brat jest mechanikiem i będzie z nami jechał do pomocy, bo ja sama z moim to mamy średnie pojęcie w temacie ;)
Viola długo dyskutowaliśmy na temat marki, ale stanęło na bmw e46 kombi w gazie, mój się uparł i nie jestem w stanie go przegadać hehe ;) mamy 3 sztuki na oku i jutro myślę jakąś już wrócić, bo bez auta coraz ciężej ;p

Dopiero wróciłam do domku, byłam u chrześnicy ;) prezent dostała, szczęśliwa, teraz to raczej ona do mnie przyjedzie z rodzicami jak Mały się urodzi ;p
Padam na twarz tak w ogóle i może w końcu całą noc prześpię spokojnie ;D
A jutro już koło 9 rano ruszamy po to auto ;)
Miłego wieczorku i spokojnej nocki ;)

A moje prezenty zawiózł do mojego chrześniaka i jego brata mój mąż. Zostawił rano bo wieczorem tam miała przyjść znajoma która się za Mikołaja przebiera. Nie widziałam reakcji na Mikołaja i prezenciki Szkoda.

Przepraszam za niemiły temat :/

A ja dziś miałam akcję że hej. Mam zaparcia i te śliwki jabłka i wszystko nie pomaga. Od kilku dni miałam takie wzdęcia, że myślała że mnie rozsadzi. Moja znajoma, która jest farmaceutka poleciła czopki glicerynowe. Ja mam bardzo negatywny stosunek do takich rzeczy i od wczoraj biłam się z myślami czy zastosować. Wzięłam 1/3 i ruszyło ale to był taki ból jelit i wysiłek że straciłam przytomność. Na szczęście mąż był w domu i usłyszał jak rąbnęłam szczotką do wc w grzejnik. Ocucił mnie i wszystko jest ok.Spałam potem ze dwie godziny. Boję czy małemu nie zaszkodziło. Dobrze się czuje nic mnie nie boli i nic się nie dzieję. Na szczęście we wtorek wizyta. Mam nadzieję, że lekarz pozwoli mi chociaż trochę chodzić żeby te jelita zaczęły pracować

reklama
Dora,masakra. A moze kup sobie blonnik xenna? Chyba mozna?
Tylkk jesc musisz zaczac, bo jak nie jesz to tez nic nie pracuje

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry