reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka a mleko zageszczasz czy dajesz to przeciwko ulewaniu czy normalne bebiko??

No moze przypadek ale ja wolałam nie ryzykować wiekszej wagi niz Filip i trochę te witaminy ograniczylam :-)

Nuska super ze juz wszystko poprasowane. Czyli juz prawie wszystko gotowe?? :-)

My dzis w domu tzn moj poszedł na 14 do pracy, wroci o 22. Ja zejde do rodziców, bedzie moja siostra z chłopakiem i posiedzimy sobie. Jak moj wroci to odpalimy z Filipem petardy i dalej będziemy siedzieć :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Anna u Ciebie tez juz tuz tuz. Teraz radosne oczekiwanie [emoji3]

To ja tez dziewczyny złożę Wam życzenia wszelkiej pomyślności w Nowym roku, spełnienia marzeń, aby nam mamusiom dzieciaczki sie zdrowo chowaly, ciezarowkom szybkich porodów i zdrowych maluszkow a staraczkom II pieknych kreseczek! :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Mój mały też ulewa czasami jak sie ożre hehe

Ja dziś mam dzień lenia :) Ale cos tam robię.. . Pranie ogarnęłam i teraz obiad zrobiłam...
I sie muszę ostatni raz pochwalić w tym roku :)
Uszylam bluzę dla przyjaciółki :)
Anka jak zobaczysz w Płocku laske w takiej to moja Morbinka :)

1483189042-aaaaaa.jpeg

[emoji322][emoji324][emoji322][emoji324][emoji322][emoji324][emoji322][emoji324][emoji322]Wszystkiego co najlepsze w tym nowym roku 2017 , duzo miłości i zdrowia bo to najważniejsze . [emoji324][emoji322][emoji324][emoji322][emoji324][emoji322][emoji324][emoji322][emoji324][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]
1483189054-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Szczesliwego Nowego Roku zycze wam kochane!!!
U nas w domu szpital wszyscy chorzy aj super sylwester sie szykuje :(
Viola moja Zuzia ulewa raz mocniej raz mniej a czasem chlusta strasznie i daje jej mleko zageszczone nutritonem ale dalej ulewa, pewnie bez tego by chlustala caly czas. Ale juz sie przyzwyczailam bo przy Lili mialam tak samo. A zeby nie przebierac ciagle to chodzi w sliniaku :)

reklama
A my do szwagierki idziemy , z nia i jej mężem robimy inne szwagierki maja co innego zaplanowane . Takze w domu i bedzie nas 5 dorosłych tylko , i 4 dzieci .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Do góry