reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Również życzę szczęśliwego nowego roku kochane!;)

Violu ja niczym nie zageszczam daje mu bebiko . Czasami naprawdę mu się dużo uleje mimo tego że się odbije bo on się strasznie wierci kręci nogami macha i mimo wszystko mu chlusnie. A w nocy to tez je i zasypia wiec mu się nie ulewa wcale.

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku :)

My w domu we trójkę będziemy . Wieczór filmowy sobie robimy i juz.

atdctrd8ammce1aq.png

Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku !!!!!

Kulcia my podobnie tylko jeszcze tak nie do końca we troje ;)
Mój M pewnie zaśnie koło 22 bo dziś cały dzień w pracy ;) to sobie z brzuszkiem fajerwerki pooglądam przez okno :)

Ja właśnie wpisuje do nowego kalendarza różne ważne daty i tak wesele mojego brata ostatni weekend kwietnia- mam nadzieję, że się doturlam jakoś , a 4 czerwca komunia chrześniaka mojego męża i tu myślę, że będę rozpakowana, że tak powiem ;)
Zobaczymy co przyniesie los :) Trochę się nie wstrzeliliśmy z tą ciążą :) w te imprezy :)

Ja do wesela.szwagra nie dotrwalam :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Pamiętam :) i zawsze jak jest temat wesela to to mi do głowy przychodzi.
Mojemu bratu powiedziałam, że ja ewentualnie godzinę przed potwierdzę przybycie, chociaż to będzie 35 tydz to jeszcze dobrze byłoby żeby maluch siedział w brzuchu.
A co do komunii to może być różnie hmmm

szczesliwego nowego roku dziewczynki[emoji5]
my w 5 bedziemy przed tv. nasza trojka (babel pewnie szybko odpadnie bo nie spal w dzien) i moi rodzice. ( ze wzgledu na moj stan ciazowy nie pojechali na sylwestra bo sami bysmy zostali a na placu kupe maszyn itp)

reklama
Do góry