reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wspolczuje MalaMi, ale moze dacie rade jednak przeczekac? Niedlugo wyprowadzicie sie do domu, a na wynajem pojdzie troche kasy.

Moj Radek czasem wpada w taka histerie, ze ja tylko czekam az policje ktos wezwie. Jakby mi ktos wyparowal, ze robimy mu krzywde to bym sie na maksa wkurzyla.

Laski, co kupic w ramach drobiazgu dziewczynkom 7 lat i 5,5 roku??

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Może coś do włosów Jakieś opaski, fajne gumki dla dziewczynek.

Wiki, nie docenia pewnie, ze zostalas. Pomysl, ze jak wezmiesz zwolnoenoe do konca ciazy i rok macierzynskiego to pozn8ek i tak zaczynasz w pracy od nowa. Bedziesz miala szanse pokazac, ze jestes wartosciowym pracownikiem. Jezeli fizycznie dajesz rade to popracuj jeszcze, a jesli nie to zdrowie najwazniejsze

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Hejka :)
Leeleeth gratuluję! :D takie wiadomości to ja lubię :)
MałaMi masakra ;/ kiedyś miałam podobną sytuację, tylko z teściem. Tego samego dnia się wyprowadziliśmy, z tym że mieliśmy już swoje mieszkanie mimo że w trakcie "odświeżania".
Faktycznie jak coś uda wam się znaleźć to bym poszła, bo teraz potrzeba Ci spokoju. Trzymam kciuki ;)
India to musisz znaleźć koraliki ze spidermenem hehehe ;p

Kawka i śniadanko zaliczone, pranie wstawię i się z książką położę ;)
Dzisiaj nic mi się nie chce robić i się chyba zmuszać nie będę ;)

Na poprawę humoru:

Miłego dzionka ;)

reklama
Gratuluję :* super.

Niemowlęta nie mają krążenia dobrego i stad zimne stopy i ręce.
Igi spi albo w pajacu i pampersie to cienka kołdra a ostatnio raper krótki i gruba kołdra w sypialni około 22 stopni.

Mała mi ją jestem zdania , że nigdy nawet na krótki czas nie powinno się mieszkać z rodziną. U nas to wyszło tak samo chujowo.

Cc planuje się max 2 tygodnie przed terminem bo każda chwila w brzuchu to lepiej. A teraz słyszałam , że tydzień przed robią i ja też tak miałam.

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry