reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nuska, nie wpadlam na koraliki ze spidermanem :-)

Super smiech :-D

3jvz8ribeqwvt6ck.png

MalaMi - mowie tak samo jak kulCia , nie mieszka sie z rodzina , ja to bym nie mogła ani z teściami ani moimi rodzicami a dobrze żyjemy z nimi .... takze szukaj czegoś .
India - kup im koraliki hama , moj syn dostał na gwiazdkę od ciotki i strasznie to fajne z moim mężem sie bawili wczoraj robi logo różnych Marek :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Dziewczynki zapodajecie przepis jakis na obiado kolacje , nie musi byc szybki ale w normie .. nie wyskoczcie z pierogami bo lepić nie bede [emoji38][emoji38][emoji38]
Napiszcie co często gotujecie i wasze ulubione Dania ;-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Kasia, teraz to.sie zacznie etap narzekania na wszystkie niewygody :-D. Zabrzmi dziwnie, ale.zazdroszcze haha

3jvz8ribeqwvt6ck.png
No ja juz zaczęłam ten etap [emoji53][emoji23][emoji23][emoji23]
Leleth gratulacje!!! Tez miałam taką jasna z początku, a teraz kończę 35 tydzień [emoji33][emoji3]
MalaMi współczuję i niestety rozumiem, mnie spotkało coś podobnego i jestem zdania jak dziewczyny - nigdy więcej mieszkania z rodzina [emoji120]
OlaMagda ja to bym zjadła np ryż z gyrosem i warzywami [emoji3]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
MalaMi dobrze że wypisal Ci zwolnienie do terminu z om bo na dwa tygodnie przed terminem porodu lekarz już może Ci nie wystawić zwolnienia tylko trzeba brać macierzyński i ZUS do tego namawia lekarzy, więc się ciesz :) ja też miałam tak z Tosia że ginka kombinowała ze zwolnieniami żebym nie musiała brać wcześniej macierzyńskiego

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry