Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, to zalezy od apteki tak naprawdę. My pewnie bysmy przyjęli ale np nasza druga apteka wiem ze zwrotów nie robi ale leków. Nie wiem jak to jest z kosmetykami. Bo jest normalnie ustawa która mowi ze nie ma zwrotow do aptek. My idziemy zazwyczaj na reke, jesli jest paragon i opakowanie nie otwierane. Musicie zapytać. Chociaz z kosmetykiem nie powinni robic problemu. Daj znać co zalatwiliscie.Dzien dobry.
Viola mam pytanie. P kupil wczoraj w aptece krem do opalania zapakowany w pudelko ale bez folii i smoczek. Magda takiego nie uzywa a ja nie chce tego kremu. nawet nie otworzylam go. Czy mozna zwrocic na paragon?
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom