reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A jeszcze pytanie czy używacie kremu do twarzy dla maluszków jak wychodzą na spacer?

Normalnie ironia losu... dostałam wiadomość, że zapraszają mnie na kurs, na który czekałam prawie 3 lata. To taki prestiżowy w moim zawodzie, bardzo trudno się dostać doo tego instruktora na którym mi zależy. Odpisałam, że proszę o przesunięcie na liście o rok...może się uda. To się wiąże z trzema wyjazdami trwającymi po 2 tygodnie nad morze

reklama
Anka moja Ada w 35 tygodniu ważyła niby 3700 a urodziłą się w 41 tygodniu z wagą 4060. Też nakupowałam ubranek większych i teraz leżą i czekają :) Ciekawe jaka waga ostatecznie u Was będzie :)
Dora ja używam. Przed każdym spacerem smaruję buzię Adzie :)
MałaMi już wiadomo kiedy przeprowadzka?:)

Anka moja Ada w 35 tygodniu ważyła niby 3700 a urodziłą się w 41 tygodniu z wagą 4060. Też nakupowałam ubranek większych i teraz leżą i czekają :) Ciekawe jaka waga ostatecznie u Was będzie :)
Dora ja używam. Przed każdym spacerem smaruję buzię Adzie :)
MałaMi już wiadomo kiedy przeprowadzka?:)
Kasia pocieszylas mnie :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania mój też w 36 tyg ważył 3.800 niby a w 39 tyg urodził się 4.500 ważył i 62 długi. Także wszystko możliwe albo będzie mniejszy albo większy hehe [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mogę Was pomęczyć???????
Słyszałyście o tej promocji w Rossmanie? Tak pomyśałam, że pójdę i kupię jakieś pampersy, już chyba 2 bo 1 mam wielką podwójną paczkę, plus jedną malusią. Ale pytanie mam JAKIE? Pampersy pikuś w porównaniu do chusteczek, ich składy, studiowałam opinie w necie ale jak poszłam do Rossmana stanęłam, 15 min się gapiłam gdzie kobiety wychodziły z pełnymi koszykami oliwek, chusteczek i innych. Mam niby czas ale jak kupie będzie z głowy a promocja fajna. Będę wdzięczna za każdą opinię. Wasze rady zawsze są bezcenne :)

Wiki ta promocja 2 plus 2 z kartą rossnę nie dotyczy pieluch. Na pieluchy chyba jest -20 %. Jeśli chodzi o chusteczki to bardzo dobry skład mają te rossmanowe różowe extra sensitive :) Pampersy to w rosmanie nie wiem jakie Ci polecić bo ja używam Dady biedronkowe :)

No ja w piątek zamówiłam przez internet a dziś mi przyszło.ja zamówiłam zielone pampersy 1 (później to dady będę kupować) a chusteczki to te babydream różowe. W trakcie składania zamówienia wykupili wszystkie żele do kąpieli z babydream i zostało tylko jakieś mleczko do mycia to wzięłam żeby cokolwiek.miec :)
Zamówienie miałam na 120 zł i 35 zł zaoszczędzilam :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki :)

Kasia wiem, że pampersy to oddzielna promocja ale też bym jakieś wzięła, trzymałam w ręku te rossmanowe ale zwątpiłam.

Jak polecacie chusteczki to kupię a różowe i niebieskie to bardzo się różnią?

reklama
Do góry