reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka,
Nie było źle, dużo rzeczy pamiętam, trochę się zmieniło, jest lekki chaos, ale do końca listopada siedzę z dziewczyną, która mnie zastępowała.
Jeśli chodzi o psychiczne nastawienie to nawet za bardzo nie czułam tego stresu, nie docierało to do mnie za bardzo.
Moja mama odebrała Adę ze żłobka i też jej poszło nie najgorzej, chociaż Ada się musi przestawić, że to nie ja po nią jeżdżę.

Najgorzej chyba ze zmęczeniem, bo po 14 to już zasypiałam przed tym monitorem [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Nuśkaaa fajnie, ze dolegliwości ustąpiły,wyobrażam sobie jak sie wystraszyłam krwawienia. Tez bym spanikowała, dobrze, ze ta infekcje wykryła szybko bo rożnie to mogło byc. Bardzo nie bezpieczne są w ciąży. Trzymam kciuki i pokaz brzuszek [emoji3]

@India89 gratuluje powrotu do pracy! Fajnie, że się odnalazłaś. Na pewno szybko sie przyzwyczaisz do trybu pracy i senność popołudniowa przejdzie [emoji6]

India a czas szybko Ci zlecial?
Fajnie, że dobrze poszło i oby tak dalej. Adka też dzielna dziewczynka. Ile zostala z babcia?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super India że się wszystko udało. Jak dziś??

My dziś mieliśmy szczepienie. Amelka bardziej płakała jak ja doktor badała niż przy ukłuciu :-)

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A my jeszcze nie mialysmy szczepienia w 13-14 ms i tak mysle co zrobic, bo przez ten zlobek Ada smarkata ciagle. Niby katar nie przeszkoda, ale ja nie mam gwarancji, ze akurat w momencie szczepienia nie bedzie sie cos rozwijalo.

W pracy spoko, duzo pamietam, wiec bez wiekszego bolu. Dzis czas szybciej zlecial. Tylko w domu malo jestem, bo rano z Adzia wychodze i wracam po 18tej.
Ade mama odebrala po 15:30, a moj M po 17 tej w domu byl.

U nas na szczęście odpukac od dobrego miesiąca bez choroby więc wykorzystalismy. Teraz idziemy 30.03.2018. a wcześniej z Filipem w styczniu na 5 lat. Z nim to gorzej bo już nie chce słyszeć o szczepieniu ;-)

No to super, jak dużo pamiętasz to łatwiej wrócić do obowiązków. A zespół ten sam?? Oprócz tej dziewczyny co ciebie zastępowała

Tak ten sam, bo ta dziewczyna tylko na zastepstwo byla i przechodzi gdzie indziej.

Troche sie pozmienialo przez te 1,5 roku, wiadomo, ale do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic [emoji6]
A jak Tobie Viola sie pracuje?

Generalnie dobrze, nie narzekam. Jest dużo więcej pracy i obowiązków niż w poprzedniej pracy ale to z drugiej strony dzięki temu te 7h mija bardzo szybko. Narazie jeszcze nie mogę wskoczyć w rytm, ciągle mi czasu w pracy i w domu brakuje ;-)

reklama
Do góry